kızsal mesajlar

instrument
şöyle bir mesaj geldi. hiç dokunmadan yazıyorum.

"aksm flm izldktn soora bze gl kmse yk krkuorm."

işkence gibi.

edit: ben bunun mealini çözersem en kısa zamanda yazıcam.
goetica
dun beni sadece 3 kez aradın ilk çıktığımız zamanlarda gunde 6 kez arardın.sen beni artık sevmiyorsun.
meali:regl’im çatacak yer arıyorum.
cikolata
k:bugün napıcaksın canım?
e:işte mine ile konuştum. belki onlarla buluşucam.
k: aa kim bu mine? liseden mi? tanıştırsana beniiiğ.
ayyyc
kızlar genelde bir şeyi direk söylemektense dolaylı yoldan o mesajı iletmeye çalışırlar. karşı taraf da anlamazsa tribal enfeksiyona kolaylıkla kapılabilirler kızlar.aslında her cümlemizde bi mesaj gizlidir ama bazı erkekler de bu mesajı alacağım die paranoyak olmuşlardır. aman dikkat her şeyin başı bi sağlık bi denge..
sepulturk
anlaşılması asla mümkün olmayan mesajlardır. evet alınan mesajdan bir sorun olduğunu anlarsınız ama asla sebebini anlayamazsınız. kızların zannımca ultra gerizekalıca davrandıkları bir durumdur. zira mesaj vermek yerine direk sorunu söyleseler her şey daha kolay olur ama kızların aptalca bir şeye kızdıkları zaman kafaları pek çalışmaz. çok iyi çalıştığını hatta mesaj vererek bir halt ettiklerini zannederler ama işleri iyice çığırından çıkarıp huzursuzluk vermekten başka da bir şey yaptıkları yoktur.
independence
daha narin daha kibar olmalar beklenir kendilerinden, oysa narinlik ya da kibarliktan eser olmaksizin, sadece anla$ilamamalari ile bilinirler;

kiz: cnm bgn alsvrse gdlmmi?
erkek: anladigimi aktariyorum. cinkom bugun aldim verdim good di mi?
kiz: tm okzssn ozcn.
erkek: anladigimi aktariyorum. senin amina korum lan ben! yok bu anladigim degildi, icimden gelendi busegulnaz. ismine de sokayim ayrica. hatta anlayacagin dilden yazayim. ismnede skym ayrca!
tasarimharikasi
bilerek anlamaman için attıkları mesajlara inanıyorum artık. sana "hassas bir dönemden geçiyorum" diyorsa türkçe meali; "sevgili yapıcam yavşama amına korum"dur. gayet sinsice yapar bu eylemi, seni tav eder orası da ayrı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol