kişinin kendi burcunu göklere çıkartma arzusu

independence
pek cok ornegine sozluk icerisinde de rastlayabiliriz.

(bkz: akrep burcu erkegi)

superdir, inanilmazdir, lider ruhludur, ma$allah pek de bir zekidir ki tadindan yenmez.

(bkz: aslan burcu kadini)

aslanlar gibidir, kimse yanina yakla$amaz, ruyalarin en kidemli oyuncusudur fakat kar$i taraf icin ruya olarak kalacagi da bir gercektir, asla eri$ilemez, tanrinin yeryuzune olan iz du$umudur.

(bkz: tav$an burcu ibnesi),

tav$an gibidir, ziplaya hoplaya ko$ar, bembeyaz teni tum erkekleri kendisine ceker, kendisinin de erkek olmasinin konumuz ile hic alakasi yoktur, fatihtir urektir.

(bkz: akbaba burcu dallamasi)

akbaba gibidir, cok yukseklerden ucar, rakibine merhamet gostermez, kodu mu oturtturur.

eh be arkada$ nereye kadar bu.her burcun insani bu kadar muhte$emdi de bu hirsizliklari, dolandiriciliklari, $erefsizlikleri yapanlar hangi ayda dogdular.bizim bilmedigimiz bir 13. ay var da bu ki$iler o aya ait olan burcun insanlari mi nedir allaha$kina?

hemen hepimizdeki "ben en mukemmelim" hissiyatinin sozluk icerisinde entrylere dokmenin en somut ve en gereksiz yonlerinden bir tanesidir bu durum.kaldi ki bunu en ba$ta da ben yapmi$im sanirim.

her $eyden once hicbir insanin asla ama asla mukemmel olamayacagi fikrinden yola cikacak olursak tum bu burc ba$liklarina yazilanlarin aslinda koskoca bir hic oldugundan ote bir sonuc elde edemeyiz.nasil ki akrep burcundan muhte$em, inanilmaz ve el ustunde tutulasi insanlarin ciktigi gercegi su gibi ortadaysa, bir o kadar da be$ kuru$ etmeyecek, soyledikleri ile yaptiklari tamamen birbirine tezat insanlarin da varligi su goturmez bir gercektir.

sirf bu sebeple burclar ile alakali yorumlara fazla itibar etmemekte fayda var.du$unsenize abdullah ocalan bile bir burcun mensubu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol