kıllı erkek

muque
aşırılık olması durumunda bayanlarda olduğu gibi kesinlikle doktor kontrolünde hormonel ölçüm yaptırılması gerektiren erkeksi hededir.ben "kıllıyım, fena delikanlıyım" diye dolanmaya devam edilirse ortalarda ; toplu taşıma araçlarına binmemelerini, kalabalık ortamlarda bulunmamalarını tavsiye ediyorum kokarlar .bu pis oldukları anlamına gelmez ter bezleriyle alakalıdır,kıl kökleri ile bağlantılıdır.ve son olarak;
(bkz: epilasyon)
evet evet! bir bakınız...
nefes
ülkemizde normal olan - hatta kılsız olanlara, parlak, kaymak, cirlop gibi gibi şeylerde denir bazen- vicutsal bişilerdir.
ben kıllı erkekten tiksinirim , ne o oyle hayvan gibi, iğrenç diyen bayanlarıda görmüşüzdür, kendileri 1 ay hasat yapmadıklarında malesef bildiğin arif, ahmet, mehmet gibi bişiler olmuşlardır ve hatta şu an oluyorlardır. kılda keramet olmasada ordan çıkmazdı, tamam, ama kıllı olmak da bir insanı yargılama şekli olmamalıdır.

(bkz: var olsun kıllı davamız)
(bkz: kıllı hareket engellenemez)

independence
kıllı erkek dendigi zaman akilda $oyle bir imaj olu$uyor cok zaman;

http://imageshack.us/scaled/landing/229/60915292.jpg

belirteyim ki yok oyle bir $ey. bu durum tamami ile sizin hayal gucunuzun size oynadigi bir oyun. fotografta gozuken ki$i evrimini tamamlamadan du$unmeye ve konu$maya ba$layan bir maymun hepsi o.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol