jude law

0 /
zehnterdorf
cold mountain filmiyle beklediği oscarı alamayınca biraz burulmuş, bu hali ile bizleri de üzüntüler içinde bırakmış yakışıklı aktör.
parabola
gercekten inanilmaz bir surata sahipligi ve ayni derecede oyunculuguyla bazen gaylere benzeyen bazen en bickin delikanliya benzeyen tipiyle gonullere taht kurmus oyuncu kisi. yalniz abimizin sunnetsiz oldugunu gorunce sasirdim niyeyse.
bloody mary
filmlerinden birşey anlayabilmem için birkaç kez daha izlememi gerektiren aktor.zira kendisine dikkat etmekten filmi anlayamıyorum,hele ki o aksanını duyduktan sonra erimemek mumkun değil.
ama sadece bu değil efendim başarılı oyunculuğu ile de sevgimi kazanmıştır kendisi..
freagl dreams
29 aralık 1972 yılında londra’da dünyaya gelmiştir 12 yaşında national youth music theatre’da oyunculuk çalışmalarına başlayan jude, 17 yaşında okulu terk edip bir televizyon dizisinde rol almaya başladı. daha sonra 1992 yılında sahneye çıkmaya başlayınca, londra’nın çeşitli tiyatrolarında, pek çok oyunda görev aldı ve başarılı oyunculuğu sayesinde olivier ödülü’ne aday gösterilmiştir. 1994 yılında, "shopping" de canlandırdığı "billy" rolü ile sinema dünyasına adım attı, eşi sadie frost’la bu filmin çekimleri sırasında tanışmıştır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol