ipod

0 /
troy
medyatik olarak son derece abartilmis ve sahip oldugu fiyata db’i yuksek ve cok daha kaliteli bir alternatif alinabilen apple imzasini tasiyan mp3 calar.
leyla zina
zencilerin calmakta usta oldugu alet. genellikle tek basinaysaniz iki zenci gelir. biri karsina cikar. ;
’what’s been up’ der.. icinizden bi siktir git dersiniz. o sirada arkadan baska biri gelir sizi yere yatirir ipod’u alir ve 100 meteyi 6.17 saniyede kosarak uzaklasirlar. sonra 911 ara, yok dedektif gelsin,robot resim vs.. ulen zaten zenciler hep birbirine benziyo.. ciz bi kara adam olsun bitsin.
rosencruz
apple’in sigara paketi buyuklugunde urettigi ve fenomen haline gelen,ulkemizde ise hala fahis fiyata satilan mp3,wma,aac calar.video calan ,resim gosterebilen ve nano teknoloji kullanan versiyonlarida piyasaya suruldu.
ithilquessir
cok fazla bilinmeyen bir ipod gercegi ise icindeki pilin 1,5 yil sonra olmesi ve daha sonra yari ipod parasi daha vererek degistirmek icin fabrikasina gondermeniz gerektigidir.
tarafimdan bir yil once alinan bu alet acikcasi beni bir suru konuda hayal kirikligina ugratmistir.
laluska
pahalı fakat albenili, güzel, kullanımı kolay, çok uzun zamandır edinmek istediğim fakat edinemediğim kesme şeker kadar tatlı mp3 çalıcısı. en yeni modeli olan ipod nano kanımca en sevimli modelidir.
ithilquessir
yigidi oldur hakkini ver. ilk baslarda bana cok sorun cikarmasina ragmen 8 ay kullandiktan sonra gonderdigim fabrikasindan gicir gicir sifir kilometre yenisini gondermeleriyle takdirimi kazanmis urundur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol