hoca tahtaya yazı yazarken popoya odaklanma

senko
zaman zaman her öğrencinin başına gelen olaydır. computing theory dersinin getirmiş olduğu beyin sulanması ve aşırı sıkıntı haliyle insan hocasının arap bir erkek olmasına rağmen popoya bakabilir, hatta o bölgeye kitlenebilir, kitlenmişken kendi kendine acaba slip mi giyiyo yoksa boxer mı tarzı sorular dahi sorabilir.
kratos
kanayan yaralarin oldugu yerlere orta parmagimi basmak istedigim insan güruhunun aklinin basindan uzakta hareketi. ben kücükken cok salaktimin üzerine bir de "ben kücükken cok pis sapiktim amuga goyim" diyen insanin icindeki yavsagi gizlemedigi anlarin kilitlenen gözlerde disa vurumu. bu ruh haline sahip cocuklar, ayni dönemlerde temizlik yaparken götüne de baktilar annelerinin. en sevdigi erkek arkadaslarinin sevgililerinin acilan etegi gitmedi gözlerinin önünden. malzeme cikardilar masturbasyonlarina her daim. yanindaki kiz kardesine bakani bicaklayacak kadar kizdilar lakin ögretmenlerinin popolarindan da ayirmadilar gözlerini. aklini az daha bulandirsa, komsunun kücük cocuguna tecavüz etmenin esiginde gezer bu zihinler. her attiginda eline gelebilsin diye pantolonunun cebi de deliktir bu eylemin sahiplerinin. sikinin ucuna transport ettigi aklini tekrar yerine getirebilmesi icin liseli.avi degil, edebi metinler aramasini öneriyorum. amatör pornolar degil, amatörce hobilerle ilgilenmesini diliyorum. ögretmeninin poposunu degil, gözlerinin icine bakmasini öneriyorum; ögretme isigini görebilsin diye. zira akillari cok karanlikta.
independence
dersi daha iyi anlamak acisindan son derece faydalidir, aciklayayim.

hoca tahtaya ders ile alakali bir $eyler yazar ve bu kompozisyonda hoca kadindir ve dar bir etegi vardir, yani sira siki kalcalari vardir.

hoca tahtaya o an icin ogrenci acisindan kainatin en gereksiz $eylerini yazarken, erkek ogrenci dogal olarak dar etegin sarmaladigi kalcalara kilitlenmi$tir. hoca yaziyi bitirir, ders son derstir, zil calar, ogrenciler dagilir evlerine giderler.

evine varan ergen ogrencimizin kafasinda hocanin kalcalarindan ba$ka bir $ey yoktur o anda. kendini tuvalete atar ve ya$inin gerekliligini yerine getirmek uzere donunu siyirip gozlerini kapar.

i$te $imdi kompozisyonun temasina geldik;

ogrenci gozlerini kapadiginda bir yandan hocanin kalcalarini hayal ederken, bir yandan da ister istemez hocanin tahtaya yazmi$ oldugu yazilar gozunun onune gelir.

"osmanli imparatorlugu, kurulu$ tarihi 1299"

tanananamm. bu saatten sonra o ergen ogrenciyi siksen bu tarihi unutmaz, unutamaz. bilinmelidir ki bu ogrencinin onune onumuzdeki donemlerde cikacak olan tum "osmanli imparatorlugunun kurulu$ tarihi ile alakali sorulari" saniyeler icerisinde hatasiz cevaplayacaktir.
atacamadesert
hoca tahtaya yazı yazarken hafif bol ve düşük bel kot pantolonunun üzerinden gömleği yukarı kalktıkça belinin hizasının çıplaklığından içeri süzülmek isteyen gözlerin ve hoca arada döndükçe bu çıplaklığın pantolonun önünde kemerle teninin birleştiği yer üzerindeki ağız sulandırıcı etkilerinin pantolonu çıkarmak isteği ile birleşmesi sonucu ön sıralarda oturan kız öğrencilerin eteklerini sıyırmaya başlamaları ile sonuç verecek olaydır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol