hidayet türkoğlu

0 /
ups
efes pilsen altyapisinda basladigi basketbol kariyerine su anda nba de devam etmekte olan,borazan sesli basketbolcu..
ups
nbadeki ilk sezonunda da attigi 31 sayiyi dun gece washington karsisinda tekrarlamistir kendileri.ama farkli olan birsey varsa o da dun gece bu kadar sayiyi benchten gelip atmis olmasidir.
ups
dunku nba top 10 listesinde atlantali forvet oyuncusunun uzerinden yaptigi smacla 1. sirayi almis insandir kendisi ayrica..
amygdala
gecen sezon ucluk birinciligini son maclara kadar kovalayan insan.bi macta 6 da 0 atti kaybetti birincilik sansini o ayri da oraya kadar goturmek nba’da zor olsa gerek.tebrik ediyoruz kendilerini.
ups
dun geceki macta da 6 da 1 ucluk atarak son 2-3 haftadir bayaa bi yukselttigi ucluk yuzdesini gene dusurmustur..
maliyeci
televizyoncular icin roportaj yapmanin en zor oldugu isimlerden birisidir eminim:

- evet hidayet ne diyorsun mac hakkinda?
- ooooooo, sidmi ooooooo,gercekten aeeaaeooo...
- evet hidayet gercekten cok tesekkur ederiz.

bir de bir keresinde kendisiyle soyle bir diyalog gecmistir spiker arasinda:

-evet hidayet maci aldiniz neler diyeceksin?
-ooo bu gun iyiydi, allahta yardim etti sagolsun
spooky
gecen gece sabaha karsi oynanan suns macinda 30 sayi atarak bu sezonki sayi rekorunu kirmistir.ayrica 6 ribaunt ve 1 de asist yapmistir.
seyhmerat
bu sabaha karsi son periyottaki oyunuyla pheonix suns’i tek basina yikmistir ve 30 sayi atmistir takiminin kazanmasini saglamistir. son bir kac mactir bu sekilde bir performansi vardi zaten insallah devam eder.
grafolog
kariyer rekoru olan 32 sayıyı son maçta tekrar eden ve seneye bütün istatistiklerde 17,5,3.5 civarında rakamlarla kariyer rekorunu gerçekleştireceğini düşündüğüm orlando magic oyuncusu. bakalım, bekleyip göreceğiz.
chuck
milli takım için bu zamana kadar verdiği emekler gözardı edilmemesi gereken milli basketbolcu.2001 avrupa kupasında almanyaya attığı son saniye üçlüğü hayatımın en mutlu anlarından birini yaşatmıştı bana.bu sene hatalar yapmış olduğu doğrudur ama yakında bu hatalardan dönüp "12 savaşan adam"a katılması en büyük isteğimdir...
grafolog
bu sabaha karşı sezonun ilk maçında 11 sayı 7 ribaund ve 6 asist kaydeden oyuncu. asist ve ribaund ortalamalarını bu seviyede tutabilirse mükemmel olur, zira sayı ortalaması sezon sonunda kesinlikle 15’ten aşağıda olmayacaktır.
grafolog
artık sayı dışındaki istatistiklerine de önem vermeye başladığını hissettirmiştir bizlere. bu sabaha karşı oynanan ikinci maçta 15 sayı 9 ribaund 3 asist ve 3 top çalmayla oynamış, oyunun bütün yönlerini oynayabileceğini göstermiştir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol