harry kewell

ups
leeds unitedin futbol camiasina armagani solak forvete donuk orta saha oyuncusu.su anda liverpool’da hala kendini tam bulamadigini dusunuyorum.fiziksel olarak biraz zayif dusmus sanki..
made in heaven
adi ilk duyuldugu donemde dunyaya cok buyuk yetenek olarak lanse edilmistir ancak su siralar yasi 30’a yaklasmis olmasina karsin halen bir numarasini goremedigimiz,sakatliklarla basi pek sik dertte olan avustralya’li.
orqn
çok süratli ve uzaktan şutları süper bir sol açık.tam hatırlamıyorum ama bir kaç sene önce premier ligde en cok şut çeken oyuncu olmuştu.çok efendi ve karakterli bir adam olarak bilinir.
cihanmusul
avustralya’nın son zamanlarda viduka ile birlikte yetiştirdiği en büyük futbolculardandır.galatasarayın yeni futbolcusudur,ilk maçlardaki performansına bakılacak olursa galatasaray’a form tutup yunanistan’a gitmek için gelmediği açıktır.
eldrun
galatasaray’ın en sevdiğim adamı. gücü 90 dakikayı kaldıracak biri değil artık ama isterim ki her maç en azından bir yarı oynasın; asistler yapsın, goller atsın da gülüşünü görebilelim.
mad
efsane insandır. henüz 2 yıl olmasına rağmen galatasaray’da pek çok futbolcudan - gelmiş, geçmiş - daha çok sevilmiştir, sevilecektir. ruhu yetecektir bu adamın. o gülüşüyle sevindirecektir milyonları.

tek sorun bu sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması. bırakma bizi oz büyücüsü.
orqn
seyretmeye doyum olmuyor bu adamı.ya bırak şut çekişini,orta açışını falan adamın koşuşunu izlemek bile ayrı bir keyif.hiç gitmesin,ölene kadar kalsın galatasarayda,mümkün olduğu kadar da geç ölsün.
incem ben
gülüşüne hasta olduğum futbolcu.kız olsam hiç düşünmezdim.sol ayağına tapıyorum bu adamın.yarım vole ile attığı goller tadından yenmiyor.hani bu adama biri sahada vursa bişey yapsa herhalde tribünler aşağıya iner o derece seviyor galatasaray taraftarı bu adamı.inşallah kontratını yenileriz hiç bi yere gitmez kalır burda.efsane olmaya devam eder.galatasaray tarihinde adını altın harflerle yazdırır.
orqn
ali sami yen de hep bir ağızdan söylenen daddy cool u duyabilmek için her maçta gol atmasını istediğim adamdır.onlarca adam geldi geçti şu takımdan ama istisnasız herkesin sevdiği yabancı bir hagi vardı bir de kewell oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol