halil ibrahim kapar

maliyeci
kurtlar vadisi’nin en babacan,agzindan her ciktigiyla yaran geciren karakteri.kallavi laflarindan bir tutam ayar verse 3 ay yattiginiz yerden kalkamazsiniz.yapimcilar seyircinin bu ilgisini idrak etmi$ olacaklar ki yeni sezonda daha cok rol almaya ba$lami$tir.bu karakteri oynayan oyuncu her $eyiyle tastamam bir oyuncu.lakin kurtlar vadisi’nin bu uyu$turucu mafyasi halo seyirce oyle bir babacan,iyi gosterilmi$tir ki bu ne yaman celi$ki bre dedirtmi$tir sonunda.yine de seviyoruz kendisini.
maliyeci
"anam beni beyaz oglum beyaz oglum diye severdi doktor olayim diye,la biz meseleyi kicimizdan anlami$iz" repli?i ile hayran byrakmy$tyr.
seyhmerat
zamaninda dizide cok saglam bir kacirilma sahnesi vardi,turk eskobari diye bilinen eski bir uyusturucu kacakcisinin almanya’da hapishaneden nasil kactigini anlatmislardi.
korsikali
tiyatro sanatçısı sönmez atasoy tarafından canlandırılmış olan kurtlar vadisi karakteri. ’canpolat’ deyişine bitiyorum..
toxin
dizinin en eğlendiren en güldüren karakterlerinden biriydi neden öldürüldüğünü anlayamadığım oyuncu.
independence
karisi olduruldukten sonra oldurme emrini veren ki$inin kellesini odun uzerinde kesti ya, $imdi dese ki bana yapmak istemezdim, ellerine kelebekler konsun halo dayi derdim kendisine. oyle icim isindi bir anda bu adama.
independence
karisinin intikamini karisinin olum emrini veren ki$inin boynunu keserek aldi.

halil ibrahim kaparin boynunu keserek oldurdugu ki$inin intikamini, boynu kesilen adamin karde$i tarafindan halil ibrahim kapar’in boynu kesilerek alindi.

halil ibrahim kapar’in intikaminin, halil ibrahim kapar’in boynunu kesen adamin boynunun kesilerek alinmasini bekliyoruz haspinallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol