görme gücü ve dikkat seviyesi testi

independence
hurriyet'te yayinlanan ve playbuzz tarafindan uretilen test. benim icin soylenen su;

gözleriniz çok keskin.

Renkler, şekiller ve mesafeler arasındaki ufacık farkları bile ayırt edebilen şahin keskinliğinde gözleriniz var. Kıymetini bilin. Ancak bu kadar küçük ayrıntılara günlük hayatınızda da çok takılıyorsanız o zaman işler biraz zorlaşabilir.

testi suradan uygulayabilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/bu-dikkat-testini-cok-az-insan-cozebiliyor-40478603
undermyskin
benim gibi gerizekalı moron bir insanın bile "en ufacık ayrıntıları ve detayları görmekte şahin gibi keskin gözlere sahipsiniz, gözlerinizin değerini bilin" sonucu çıkıyorsa hiç çözmeyin arkadaşlar.
talis
özellikle facebook reklamları ile hürriyet takipçilerinin gözune gözüne sokulan haber. bunun binbir türlü değişik alternatifleri de mevcuttur. haber bulamayınca araya karışık türkçeleştirip sunuyorlar. bir ara da zeka testlerinden herkes einstein çıkıyordu. bu testlerden çıkarımım şudur, x-men evreninden bir sürü arkadaiımın olduğu. çözün ve facebookta paylaşın lütfen. hayır anlamadığım bu paylaşımı yapan adamlar pornhub da izlediği pornoyu paylaşmakta bu kadar bonkor değil arkadaşım. halbu ki tipik bir türk erkeği olarak paylaşşana cinsel zevklerini, övün göğsünü kabarta kabarta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol