freagl dreams

0 /
whisper
dünden beri houstonumun yeşilleşip durmasına neden olan ve beni tanıdığı hissine kapıldığım, bana sanki başka bir sözlük formatında karşılaşmışız gibi gelmesine neden olan oldukça da saygılı bilgiç adayı.
broken
girdiği bazı sivri entryleriyle dikkatimi çeken, nitelikli tanımlar yazabilecek kapasitede olduğu aşikar olan, sözlüğe hoş geldiğine inandığım yazardır.
beauty disaster
sozluge cok hızlı giri$ yapan bu yazar, neredeyse sozlugu bos buldugu yerlere kıvrılmak suretiyle otel olarakta kullanmaktadır.her sabah sol framede onun son entrylerini okumakla beraber abkz olayını abartı boyutuna getirerek "nerdeyse" her entryde dip not $eklinde duygu ve du$uncelerini anlatma geregi duymaktadır.tabi inatla nickinde kullandıgı"_ "sayesinde baslıgına ula$ılmakta bir o kadarda zorlugu cektiren insan gorunumlu yazardır.
freagl dreams
haddini asmis melankolik bulutlarla yolculuk yapan ne ucan halida nede kilimde gozu olmayan ek$iyi terketmis bilgiye siginmis sadece kovuldugunda gidecek olan, sanal dostluklari tercih eden gunumuz insanini anlamaya calisan kalemi keskin yazardir belirtmek istemistir.
tasar
yazan, uğraşan, çalışan, didinen, sözlükte sivrilmek için polemik peşinde koşmayan bir yazar arkadaşımız. çizgisi nedeniyle tebrik eder başarılar diliyorum...
sumpago
naber kıs diye yazdıktan sonra eğlenceli smileyini koymadan geçmeyen yazardır.kadim dost lakin kaderini önceden belirledim malesef.istanbuldan gidemez biyere.
faten
yayınını dınlemek bir turlu nasip olmamıs kişi ,soz verıyorum kendısıne en kısa surede dınlıycem ,olmadı bi cd yapıp ımzalayıp yollar artık ..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol