evlenmeden olmaz

imgoindeeperunderground
evlenmeden nelerin olmayacagini tamamen toplumsal tabular belirler ve cocukluktan itibaren kodlanmis olan bilgiler ile kadin karsisindaki adama ne zamana ve nereye kadar musade edecegine bu cumle ile yanit verir.
alacakarga
bir turlu anlayamadigim, tamamen insani bir ihtiyaci kisitlamaya iten, sadece bir imza atip yuzuk takinca izin verilecegini anlatan cumle. kiz da erkek de soyleyebilir ;ama ne gerek vardir, yaziktir. 40 yasina kadar bekar kalinsa da yapilmayacak midir, yok artiktir, neler kacirdiginin farkinda olmamaktir. iki taraf da ayni dusunuyorsa sorun yoktur; ama sadece tek taraf bu sekilde dusunuyorsa iliskide sorun yasanabilecegine isarettir.
shickhel
evlenmeden olmaz evlendiğin ilk gece her işi yaparsın tabii o kırmızı kurdele işinide anlamış değilim sanki al bu paketi bak birinci el kullanılmamış der gibilerinden...saçmalık...
aello
bazı homofobik insanların çürük çıkma korkusundan kaynaklanır
evlenmeden önce taraflardan biri sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul ederse , seks sonrası terk edilceğinden ya da kullanılıp atılacağından korkar, çürük çıkma da buradan gelir, o yüzden evlenmeyi bekler ki terk edilme gibi bir olasılığı ortadan kaldırsın.
bunun yanı sıra toplum baskısı da var tabii. o da dünyanın en saçma salak şeyidir. birein hayatı kendisinin sorumluluğudur, buna toplum burnunu sokamaz, kime nedir.
aslında mantıklı olanı, evlenmeden önce de yapılmalıdır çünkü taraflar bu yolla birbirlerini hem daha iyi tanırlar hem de bir yerde kendilerini geliştirirler. hatta eğer biraz daha ileri gidersek, evlenmeyi beklemiş bazı kimseler tarafından gerdek gecesinde "yaaa bu nasıl yapılır ki dur bakiyim şöyle mi acaba bilemedim ki şimdi tüh" gibi cümleler sarf edilmez . üstelik insanlar boşuna belli bir yaştan sonra aktifleşmiyorlar. bu aktifliği neden on yıllar boyu geciktirmeli ki? beklenmesi gereken bir şey olsaydı bünye zaten sonradan harekete geçerdi.
imphotep
- mönüyü alabilir miyim?
- tabiki efenim buyrun;

*günün mönüsü
-dokunma,bak sadece
-dokun ama fazla değil
-çamaşırın üstünden sürtün
-çamaşırı çıkart sadece sürtün
-to continue, please register.

- aa.ne diyo bu ya?
- malesef beyefendi.evlenmeden olmaz.
- hmm..
independence
kadin: bir seyi unutuyorsun can. ben senin bildigin kizlara benzemem. evlenmeden olmaz.

erkek: o zaman evlenince haber ver.

fi /sezon 1 bolum 4 dakika 12:51

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol