el kaide

my son is father
11 eylul saldirilariyla, bazi insanlari icten ice sevindirmistir. muslumanlar zulum gordugu gerekcesiyle super guc abd vurulmustur. gazetlerde "nerede superman" "nerede die hard ’daki super polisiniz" diye basliklar atilmisti. oysa ki el kaide bir terorist gruptu, bizimde bunu anlamamiz pek gec olmadi, once ingiltere konsoloslugu, sinagoglar ve hsbc... bizim insanimizi oldurduler oysa ki hem abd ’dekiler hem turkiye ’dekiler bizim lafindan once insandi. biz nasil ilk basta abd ’ye uzakligimizdan dolayi el kaide ’ye icten ice bir sempati beslemissek, turkiye icinde istanbul ’a uzakta olanlarda bu sempatiyi ne yazik ki halen hissetmektedir.
ds ds
bu işte bi bok var dedirten örgüt.
bin ladin şuradaymış saldırın hesabıyla işgaller başlatılır.

kendi işgalinin bahanesini kendin yarat projesinin verdiği görevi yapan örgüttür. bugün de bush bin ladin pakistanda ve onu bulmak için pakistana kesinlikle girebiliriz demiştir.
freyja
amerikan’ın kendi eliyle besleyip buyüttügü zamanın da yeterince kullandığı adamın başında bulunduğu örgüt.
independence
turkiye’ye sifir noktada bulunan azez isimli suriye kasabasini ele gecirdiler. boylelikle kendileri ile de kom$u olmu$ olduk. once ypg, $imdi el kaide. daha ne kadar terorist grup varsa kom$u olucaz bu gidi$le.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol