confessions

ds ds

- Yazar -

  1. toplam entry 22
  2. takipçi 1
  3. puan 45629

el kaide

ds ds
bu işte bi bok var dedirten örgüt.
bin ladin şuradaymış saldırın hesabıyla işgaller başlatılır.

kendi işgalinin bahanesini kendin yarat projesinin verdiği görevi yapan örgüttür. bugün de bush bin ladin pakistanda ve onu bulmak için pakistana kesinlikle girebiliriz demiştir.

evrim

ds ds
harun yahya adı altında planlı olarak hazırlanan yüzlerce evrimi yalanlama dökümanından birini yerel kanallarda izledikten sonra kendisine daha da inandığım felsefi ve tarihsel önemli bilgi.

olayı darwinizm olarak daraltıp sadece darwine saldırmak daha kolay olduğundan darwinizm olarak anılabilir.

ortam

ds ds
bugünün dünyasında medya ve eğlence araçları gazeteler haberler ve radyolar ve daha fazlası nedeniyle oluşan bir toplumsal ortamın her an dağılması söz konusudur.

herkes farklı telden çalmaktadır. ortamı yakalamak zordur.

tbmm sözlük

ds ds
eğer açılırsa hiçbir milletvekilinin mesaj atmayacağı sözlük. çünkü milletvekilleri mesaj attıkça kelimeleri algılayışları ortaya çıkacaktır ki bu da felsefelerini açığa çıkaracaktı.

kandırma üzerine kurulu bir demokrasi için yıkıcı etkileri olabilir.

iran

ds ds
abd nin çok yakında kafa göz dalacağı, parayı basanla işbirliği yapmayan ülke.

1980 askeri darbesinin sınır ötesi nedenlerinden birine neden olan ve tudehliler ve mollaların birlikte hükümeti devirip sonra tudehlilerin mollalarca katledildiği ülke.

yapılmış en aptalca dalgınlıklar

ds ds
laptop bilgisayarla vapurda giderken kulağına kulaklığı takıp sesi son ses açmak ve sonrasındaki gelişmeler >>> laptopun çantası ve mikrofon girişi sürtünmektedir. 15 dakika sonra sesin hem laptopdan hem de kulaklıktan çıktığı insanların garip bakışlarından anlaşılır. muhtelif yerlerden soğuk terler akar.

gazete

ds ds
günümüzde internete aktarılan güncel bilgi kaynağı. daha kullanışlı olması elektronik ince bir aletin icat edilmesiyle mümkündür. ve böylece kitap da daha ulaşılır olacaktır.

resim

ds ds
fotoğrafın bugünkü kullanımı. ancak daha kullanışlı olan "görsel" dir. çünkü resim denilen malzeme fotoğraf, çizim, renk, animasyon, video gibi çeşitlilik gösterebilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol