dtp nin kapatılması

independence
#897847

demi$im ki;

"dtp’nin milletvekilligi du$urulmeyen uyeleri $u anda bagimsiz milletvekili olarak halen meclis siralarinda degil mi, yarin oteki gun bu vekiller bari$ ve demokrasi partisi ismi ile kurulan ama yine dtp’nin uzantisi olan partiye gecip meclise bu partiyi sokmayacaklar mi?"

izledin mi bugun haberleri sayin okur?

izlediysen diyor ki haberler;

"dtp’nin yasaklanmayan milletvekilleri ile birlikte tum parti te$kilatlari ve belediye ba$kanlari, bari$ ve demokrasi partisi adi altinda bir sure once kurulan partiye gecme karari aldilar. bari$ ve demokrasi partisi onumuzdeki 2 ay icerisinde genel bir kongre yapacak ve yapilacak olan kongreye kadar partinin genel ba$kanligini $u anda da genel ba$kan olan demir celik ustlenmeye devam edecek."

ve yine ayni entry de demi$im ki;

"dtp kapatilmadi ki, sadece ismi degi$tirildi, amblemi degi$tirildi. "

$imdi hanginiz bana kalkip "dtp kapatildi, of cok super oldu var ya, hakettikleri cezayi aldilar" diyebilir?

lan olm, ne cezasi lan ne cezasi? anayasa mahkemesi adamlara sadece image maker’lik yapti, yipranan isimlerini ve misyonlarini degi$tirdi, tabanina da magdur parti goruntusu saglatarak daha bir saglamla$tirdi ve geni$letti. uzun entryler boyu bol kepceden atmak, populizm esaretinde yazilar yazmak, sozde milliyetcilik ile taraftar toplamaya cali$mak kolaydi. ee ne oldu $imdi, kaldi mi bo$ yazilar bo$ sayfalarda birer hatira olarak? yarin cikip "bari$ ve demokrasi partisi de kapatilmali" diyecek misiniz merakla izleyecegim hepinizi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol