kürdistan

fastjunkie
kürdistan, hayali bir ülkenin adıdır. evet bir zamanlar osmanlı insanları tarafından bir bölge olarak adlandırılmıştı. fakat bir bölgeyi anlattığı zamanlar dediğimiz gibi osmanlı zamanlarıydı. artık, ne kürtlerin yaşadığı bir bölge vardır ne de böyle adlandırılan bir bölge vardır. bu zamanda, kürdistan diye tabir edilen şey, kürtlerin faşistlerinin ve terörislerinin hayallerinde yaşayan ve konuşarak sorun çıkararak hainlik yaparak türkiye’nin doğusunda var edebileceklerine inandıkları ülkedir. anladık mı yanee.
ayrıca kaç bin senedir, kim kürtleri içine sindirememiş ? kürt ve diğer ırktan vatandaşlarımızla resmen iç içe geçmiş insanlar değil miyiz?
4 ülkedeki kürtlerin yaşadıkları yerin adıymış kürdistan. ilk defa duyuyorum

kim neden korksun bir bölgeden.. madem bölge diye tutturmuş bazı arkadaşlar, türkiyede 7 tane bölge var, . evet türkiye’de 7 tane coğrafi bölge var, madem kürdistanı bir bölge olarak algılamak isteyen insanlarımız var. hiç sıkılmasınlar hiç hayal güçlerini zorlamasınlar hiç sağdan soldan saçma salak duyup buraya gelip bişiler yazmaya çalışmasınlar, biz de hali hazırda 7 tane var yahu. tercihen karadeniz ve akdeniz bölgelerimiz daha bir kanlı canlı onun dışında kendine güvenen bölge meraklısı arkadaşlara üçgenimsi bölgeler de verebiliriz.. dağlı taşlı denizli ovalı bir sürü bölge var. hiç yorulma, seç beğen yerleş..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol