e-kitap

atacamadesert
idefix.com sitesi bir yenilik olarak 3 çeşit e kitap aletinden herhangi birini alana can yayınlarından 267tl değerinde 25 adet e kitabı da hediye olarak vermekte.

ayrıntılı bilgi için:

http://www.idefix.com/ekitap/
atacamadesert
e kitap projesini destekleyen yayınevleri sıralaması aşağıdaki gibidir. idefix.com sitesindeki liste her gün yeni katılımcılarla güncellenmektedir.

altın bilek yayınları
april yayıncılık
aras yayıncılık
ataç yayınları
can yayınları
denizler kitabevi
helikopter yayınları
iz yayıncılık
kabalcı yayınevi
kırmızı kedi yayınevi
kitap yayınevi
kurtuba kitap
notos kitap
oğlak yayıncılık
optimist yayın dağıtım
özgür yayınları
pan yayıncılık
sel yayıncılık
siren yayınları
şema yayınevi
versus kitap yayınları
yeditepe yayınevi
yordam kitap
orqn
kitabın yerini tutmuyor malesef. aslında büyük kolaylık, binlerce kitabı bilgisayarınızda arşivliyebilme fırsatı veriyor ama kitap denen bu meret ekran karşısından okunmuyor işte. o sayfaya dokunamadıktan sonra okuduğumu anlamıyorum ben.
atacamadesert
hiç okumadım ama sanal seks yapmak gibi bir şeydir sanırım. bittiği zaman bitirdiğinize eminsinizdir ama yine de hiçbir şey okumamışsınız hissinden kurtulamayacaksınız..
independence
iki gundur okumaya cali$iyorum, bir sik anlamadim. hic tadi yok arkada$, bu kadar mi olur ya. ipad uzerinden yine bir nebze iyi ama pc uzerinden hicbir tadi yok kesinlikle.
hmmmmmtmmcnm
yabancı yayın ders kitapları için çok işime yarayan mucize. okulun veritabanından bedaya bulduğum ve ilerde işime yarayacak çok kitap var. teknolojiyi yakalamayı sevmiyorum ama bunu yapan bulan dünyanın dört bir yanından ulaşılabilir kılan herkese kocaman sevgiler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol