dtp nin kapatılması

independence
bugun haberleri izledin mi sayin okur?

diyor ki "dtp’li milletvekilleri bdp’ye gectiler, ufuk uras’in da bdp’ye gecmesi ile birlikte mecliste grup kurabilme sayisina ula$tilar ve grup kurma izni icin meclise dilekce verdiler ve son dakika haberlerine gore de bdp mecliste grubunu kurmu$ bile".

$imdi yine bu sozlukte gunler boyu ya$anan tarti$malarin icerisinde yazmi$ oldugum bir entryi yeniden gozunuze sokmak isterim;

dtp nin kapatilmasi / #897847

yani demi$im ki;

"dtp kapatildi da ne oldu? dtp milletvekilleri bdp’ye gecmeyecekler mi? ufuk uras bdp’ye gecmeyecek mi? bdp 20 ki$iye ula$inca mecliste grup kurmayacak mi? dtp kapatildi mi yoksa sadece ismi mi degi$ti bir daha du$unun haydi."

ee ne oldu $imdi cok bilen sevgili yazar arkada$larimiz? dtp ye ceza mi vermi$ oldunuz yoksa imaj degi$tirme cali$malarinda kendilerine yardimci mi oldunuz hi? bir harekette bulunurken gelecegi goremeyenlerin yonettigi ve kararlar aldigi bir ulkede ya$iyoruz ne yazik ki. ulkeye lafim yok, cennet gibi. ulkeyi yonetenler neden bu kadar sacma kararlara imza atiyorlar sirf onu cozemiyorum ben. siradan vatanda$ halimle ben bile bu senaryoyu daha gercekle$meden gozumde canlandirabiliyorsam, devlet yoneticileri nasil bu kadarcik bir ongorude bulunamazlar, bunu anlamak mumkun degil, zaten de anlayabilmi$ degilim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol