dondurma yerken cay içmek

sarsilider
alakasız ıslerle ugrasan kısılerın yapacagı olaylardır bunlar. denızde pantolan gıymek , zıcarken aglamak gıbı alakasız ters salak ıslerle ugrasanların yasadıgı hayat felsefesının ozetı de denebılır
maliyeci
"sonra da hayattan tad alamıyorum artık abi" diye yakınırlar. tad alan o aparatlar (artık adı neyse o hücrelerin) gitmiştir farkında olmaz.
swetelina
denenebilir..bi daha mı gelcez şu hayata,hayatta her şeyi görmek lazım diyenlerin görmesi gereken bi olay,alması gereken bi tattır.
salome
dondurma diye tutturmus ve sonunda aldirmis cocugun aksama bogazi agrimasin diye manyak annesinin onune koydugu cayi zorla iciyor olmasi sonucu ortaya cikmis karmasik eylem.
rutubet
sevgili anneciğimin,geçen sene yaz aylarına tekabül eden günlerden birinde,evimde vuku buldurduğu eylem.amacı sadece,hayatı boyunca süregelen ’soğuk aldım şöle oldu,dondurma yedim böle oldu’yakınmalarına engel olmak olsa da,elbette ki yine başaramadı.tıpkı,’cereyan etti kapatın camı,terim soğumasın değiştiriym şu atletimi’önlemlerinde olduğu gibi.çünkü bu muhabbetler annem olmuştu,ne yapsa ne etse değiştiremezdi artık.
dersaadet
bu abuk sabuk besin kombinasyonlarının nasıl zararlı olabileceğini kardeşim üzerinde görmüş biriyim. kendisi ilk önce çay,cips ve çerez yemişti,hemen ardından kola 3-4 paket eti cin, muhtelif bisküviler ve son olarak dondurma..bi de yanlış hatırlamıyosam bikaç şeker.. yaklaşık 10 ila 15 dk sonra koltuğa uzandı, önce rengi sarardı sonra morarmaya başladı, hareketsiz öylece tavana bakarken, "anne bana bişeyler oluyo" dedi.. ve sonra.. halının ortasında neredeyse suni bi sindirilmiş besin göleti oluşturacak şekilde.. neyse bu ramazan günü midenizi bozmıyayım.. hasılı kelam dikkat etmek lazım..
cokfecikahkul
kıtlama dedikleri şeyin bi değişik hali olabilir.
-peki bu da mı etkilemedi seni okan?
+hayır kristina agilera. çayı kıtlama usulü içtiğini öğrendiğimden beri bir emmiymişçesine nötrüm sana karşı. çayını iç ve siktir git evimden.
(bkz: umut sarıkaya)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol