demokratik toplum partisi

independence
bu partinin milletvekillerini mecliste konu$urken dinliyorum da kimi zaman, haklarinda fikir sahibi olmayan bir insan her birini ayri ayri bari$ guvercini zanneder, demokrasinin kilici zanneder, superman zanneder. ne guzeldir karde$likten, denokrasiden, halklarin e$itliginden, bari$tan bahsetmeleri, hem de nefes almaksizin soluksuzcasina. ayni ki$ileri bir de diyarbakir’da, van’da, agri’da, mu$’da otobus tepelerinde halka kar$i hitap ederken goruyorum da, bir de soylediklerini dinliyorum o otobus tepelerinde, gozume meclis kursusunde yaptiklari konu$malar geliyor.

nerede meclis kursusunde konu$an dtp milletvekilleri, nerede mitin alanlarinda otobus tepelerinde konu$an milletvekilleri. mecliste bari$tan birlikten beraberlikten demokrasiden ozgurluklerden bahseden ki$iler konu$ma mekani degi$ince bir anda kurtadam oluveriyorlar, milleti isyana ayaklanmaya devlete kar$i ba$kaldiriya cagiriyorlar. e hani nerede kaldi bari$ demokrasi birlik butunluk beraberlik falan? o otobus tepelerinde sizi dinleyen ki$iler meclis kursusunde konu$urken de sizi dinlememi$ler midir acaba?

ah bu milleti salak yerine koyan yine bu miletin vekilleri. bu millet sicar abicim bir gun agziniza da $a$ar kalirsiniz vallahi. bak demedi demeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol