colin kazım richards

0 /
passive
ingilitere’nin sheffield united takımında forma giyen siyahi oyuncudur. annesinin kıbrıs türkü olması nedeniyle türk statüsünde oynayabilmektedir ve türkiye ümit milli takım kadrosuna çağrılmıştır. mevkii sağ açıktır.

ayrıca bu çocuğa bu iki ismi yanyana yakıştıran aileye de tebriklerimi iletip hayatlarında başarılar dilemeden geçemeyeceğim. colin ve kazım üstüne bi de richards... ilginç...
spooky
bugun ilk defa ciktigi umit milli takim formasi ile bir gol ve bir asiste imza atmis yeni siyahi gozebebegimiz. basarilarinin devami dilegiyle...
isimsizkahraman
fenerbahçe tv’de de yayınlandığı üzere fenerbahçe’ye gelmiş genç golcü ve umudumuz.

edit:resmi sitede verdiğine göre adam kesin gelmiştir.hayırlı,uğurlu olsundur.bjk’ye attığımız goldür.
floydiandm
fenerbahçe’ye transfer olmasıyla beni çok sevindirmiş futbolcu. fenerbahçe’ye uzun yıllar büyük katkı yapacağını düşünüyorum.

ayrıca bakınız; #511009.
isimsizkahraman
idmanlardaki neşeli ve enerjik halinden "bu çocuk takımda ateşleyici olur ,moral verir " falan diye düşündüğümüz fakat dünkü maçta bu beklentilerimizi karşılayamamış futbolcudur.
normaldir , henüz ilk maçlarını oynamaktadır.
neeskens
bildiğin şopar tipi var adamda.oyuna girerken,gol attıktan sonra o nasıl bir şaşkınlıktır,nasıl bir aymazlıktır.golden sonra yaptığı tuhaf harekette ne demeli. ingiltere’deki sokak çoçukları derneğinin işaretiymiş.ilginç tabii..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol