confessions

neeskens

- Yazar -

  1. toplam entry 88
  2. takipçi 1
  3. puan 46364

aşkaros deresi

neeskens
(bkz: amina kodugumun yeri) değil tabii ki.
çok güzel bir karadeniz,trabzon türküsü.bir çok kişi söylemiştir.ben ismail türüt yorumunu tavsiye ederim.

oy tirabizon tirabizon da
içi kalaylı kazan
efkarlı günlerime
geldi çattı geldi girdi ramazan

oy tirabizon tirabizon da
senden ayrilacağum
sen aklıma gelende yar aklıma gelende
düşüp bayi düşüp bayilacağum

askaroz deresinin de
yan tarafi derindur
bu yıl da böyle geçti
yarın allah kerimdur

amına koduğumun yeri

neeskens
askerde çok kullanılan bir laftır.ağıza dolu dolu oturur."amına kodğumun yerinde susun lan bi" diye yapılan girişten sonra en az "amına koduğumun yeri" kadar söylerken ağıza dolan "yarraaaam"la pekiştirilnce orgazmdan daha çok keyif verir

11 mayıs 2008 altay kocaelispor maçı

neeskens
kocaelispor’un alacağı 1 puanla bile 5 sezon aradan somra süperlige döneceği müsabakadır.altay’ın galip gelmesi durumunda diğer maçların sonuclarına göre ilk 6’ya girip play off oynama şansı olduğu için her türlü ihtimale açık bir maç.atatürk stadındaki maç için nafiz zorlu kocaelispor taraftarına 18000 kişilik yer verdi.bu maç ayrıca nafiz zorlu’nun kulüp başkanı olarak son maçı.

battal gazi

neeskens
geyik muhabbetlerine meze olacak adam değildir.erendir velidir.geyik muhabbetlerine neden olan filmlerin yönetmeni natuk baytan’dır.süper bir yönetmendir.en azından benim için...sen kimsin diyen olursa o filmlerden bir cevap...
--sen kimsin?
--battal gazinin oğlu seyit battal.canını almaya geldim köpek antuan.

kocaelispor

neeskens
"gemileri yaktık geliyoruz" sloganıyla adıma adım süperlige yürüyen kulüp.kartalspor deplasmanından alınan 3 puanla liderlik koltuğuna oturmuştur.gerçi sadece kendi kazanması bu sonuçta etkili olmadı.antalyaspor’un evinde diyarbakırspor’a yenilmesi veee en önemlisi:sakaryaspor’un ligden düşmesi kesinleşmiş istanbulspor’a evinde 2-1 yenilmesi kocaelispor’u liderliğe taşımıştır.
kendilerine 350 bilet ayrıldı diye boş stada alınmayan taraftarı polisten dayak yemiştir,üstlerinden formaları alınmıştır.kartalspr’u desteklemekten ziyade kocaelispor taraftarını tahrik etmeye gelen sakaryaspor taraftarlarının tacizine uğramıştır.ama ilahi adalet,mistik güçler sakaryaspor taraftarına nazire yaparcasına kocaelispor’u liderlik koltuğuna taşımıştır.
gemileri yaktik geliyoruz...

kocaelispor taraftarı

neeskens
27 nisan 2008 bank asya 1.ligi 32.hafta maçı için süperligden düştüğü 5 sezondur bir kez bile oturamadığı liderlik koltuğuna kavuşacağını bilmeden kendilerine ayrılan 350 kişilik kontenjana rağmen 3000 kişiyle trenlerle,otobüslerle,özel araçlarla kartal deplasmanına giden güzel kalpli insanlar topluluğu.içeri giremiyceklerini bile bile sadece "oradaydım" demek için,stad dışından da olsa takımlarına destek vermek için takımlarının peşinden giden taraftar topluluğu.
tabii bu romantizmden habersiz polislerimiz tarafından bir güzel dövülmüş,biber gazına maruz kalmış,üstlerinden (en anlayamadığımda bu) formaları,kaşkolları alınmıştır.istasyona kadar polis dayağı ve polis küfürleriyle gitmişler,bindirildikleri vagonların kapıları kitlenerek syehat etmişlerdir.izmit merkez istasyonuna kadar trenden indirilmemişlerdir.
(bkz: 27 nisan 2008 kartalspor kocaelispor maçı)

colin kazım richards

neeskens
bildiğin şopar tipi var adamda.oyuna girerken,gol attıktan sonra o nasıl bir şaşkınlıktır,nasıl bir aymazlıktır.golden sonra yaptığı tuhaf harekette ne demeli. ingiltere’deki sokak çoçukları derneğinin işaretiymiş.ilginç tabii..

volkan demirel

neeskens
bu adama bi ara saçları jöleli diye kızıyorlardı.bununla beraber rüştü barcelona’ya gidnice bi sezon kaleyi recep biler diye bi arkadaş bekledi.şimdi gençlerbirliği oftaş’ta oynuyor.hehh o sarı saçlı,kazulet tipli uzun çoçuk,hatırladın işte.neyi eksikti volkan’dan?hiç...sadece imajı bozuktu.öle pek artist bi yanı yoktu.sanki mahelleden bi çoçuk gibiydi.demek ki neymiş:imaj herşeydir.jöle kafaya sürülür.yakışıklı olursan oynarsın...

mac sonu roportajları

neeskens
bizde biraz tuhaf şekilde işlesede bütün dünyada vardır.şampiyonlar ligi gibi üst düzey organizasyonlarda muhabirlerimiz rakip takım mensuplarıyla da yaparlar bu ropörtajı.bizde aklına geleni fütursuzca sormak adet olduğundan röportaj muhattabı bazen şok geçirebilir.daha dün starın muhabiri senad ok ve avram grant arasında geçen diyolag aha da şurda...
send ok:maçın değerlendirmesini alabilir miyiz?
avram grant:öle oldu böle oldu,şanssızlık stamfordbridge de görüşürüz bıdı bıdı
senad ok: fenerbahçe’ye elenirseniz kovulur musunuz?
avram grant:?%&!?=?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol