canan hoca

independence
$imdi zamaninda bu bayanla alakali kimi $eyler yaziliydi burada, sahtekar, dolandirici ve benzeri $eyler.$ahsin kendi tarafindan gelen talep uzerine bu tur yaki$tirmalar yapilan tanimlar silindi, zira bu tur yargilara bizim varmamiz pek olasi degil.nihayetinde burasi mahkeme degil, hicbirimiz de birilerini cezalandirmak yahut sifatlandirmakla mukellef ki$iler degiliz.

ancak burasi bir sozluk ve boyle bir ki$i var, dolayisi ile bu ki$i ile alakali bilgi vermek bu sitenin dogasinda var.sozlugumuzun dogasinda var olan $eyleri yok sayamayiz.

gereksiz bilgi yoktur $iarindan yola cikarak;

canan hoca isimli bir medyum var yurdumda ve bir de internet sitesi var.emin olmamakla birlikte bu ki$i bu tur i$leri(fal bakmak vs.) para kar$iliginda yapiyor.

http://www.cananhoca.com/

artik hakkinda kim ne du$unurse o dur.
independence
sitesini biraz inceledim de $u $ekilde ulvi cali$malarina denk geldim kendisinin.




büyü, muska, nazar, cin çarpmalarının giderilmesi.

mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatınızın olması

eşinizin sevgilisinden eşinden dostundan ayrılması

iş kısmeti, evlilik kısmeti açılması

ruhsal manevi yönden sıkıntı ve bunalımlar

eşinden, nişanlısından, sözlüsünden, sevgilisinden ayrılanlar

bu tur hizmetleri varmi$ kendisinin.hepsini bo$verdim, benim tek sorunum kulagimin agir i$itmesi.tahminim o dur ki kulagima cin kacmi$.kulagima kacan bu cini kulagimdan cikartma buyusu varsa ilk mu$terisi ben olacagim.nasil olsa bu yazilari okuduktan sonra "silin onlari yoksa hepinizi mahkemeye verecegim" $eklinde mail atacaktir.o esnada sorayim bari kulaga kacan cini geri kacirma buyusu var miymi$.
independence
google da "canan hoca" olarak arattiginiz zaman cok lazimmi$ gibi biz cikariz ilk sayfada ust siralarda. zamanin birinde canan hoca isimli $ahsin bir akrabasi da(sanirim oglu) bizde yazilanlari okumu$ olacak ki bana mail atmi$ti "yazilanlari silin" yoksa yasal mercilere ba$vuracagim diye. eh, anayasaya aykiri olmayan $eyleri $ahislarin arzusu uzerine silme adetimiz yok, bu baglamda silemeyecegimizi falan belirtmi$tim. ancak kimi hakarete kacan cumleler vardi gercekten, silmi$tim onlari.

vay efendim sen misin silmeyen, ne $erefsizligimiz kalmi$ti ne tehdit edilmedigimiz. hala daha durur o mailler sanirim.

ne gunlerdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol