bilgi sözlük ten bir çifte 7 gece 8 gün tatil

0 /
independence
muhtemelen bu gece netle$ecek bir kampanya. gidi$ donu$ masraflari haric 7 gun 8 gece boyunca tamami ucretsiz olacak bir tatil mevzubahis. tatil tarihi agustos ayi icerisinde olacak.

haberlerimizi bekleyin.
independence
minik detaylar belirlendi.

misal tatil ku$adasi’nda gercekle$ecek. gidi$ donu$ size ait olacak, ba$ka da be$ kuru$ ucret odemeyeceksiniz. otel ismini $imdilik vermiyorum ancak otelin ozellikleri $unlar;

40 adet toplam oda, 36 adet standart oda, açık yüzme havuzu, açık çocuk yüzme havuzu, kapalı restaurant, disco, izmir adnan menderes (adb) havaalanı 85 km, kuşadası merkezine 3 km, denize uzaklığı 300 m, açık restaurant, otopark, bar, otogara 3 km, televizyon odası, halk plajı (kum)
açık havuz, çocuk havuzu, havuz kenarında şemsiye, havuz kenarında şezlong, masa tenisi, satranç, tavla, otopark, televizyon salonu mevcuttur.

independence
tesisin diger ozellikleri;

yiyecek içecek

sabah kahvaltısı ücretsiz açık büfe
öğle yemeği ücretsiz açık büfe
akşam yemeği ücretsiz açık büfe

tesis özellikleri

otopark
mini bar
kafe & bar
emanet kasa (ücretli)
doktor (ücretli)
uyandırma servisi
oda servisi


oda özellikleri


saç kurutma makinası
balkon
telefon
split klima
müzik yayını
kablolu - uydu tv
doğa manzaralı odalar


havuz & plaj


çocuk havuzu
kum plaj
açık havuz




ofis özellikleri


telefon
faks


çocuklar için



çocuk havuzu

greyfurt
onca olanak arasından açık büfeye kilitlendiğim promosyon şeysi.
talihli bilgiçlerimize tatil öncesi 1 hafta açlık grevi tavsiye ediyorum.
camokaor

"sınırsız yerli alkollü içecekler dahil" kısmını göremedim...7 günde içkiye vereceğim para kalış fiyatını fersah fersah aşacaktır.admin konuyla ilgilenmenizi rica ederim.
theborek
kazanan çift herhalde açık büfeyi sadece kendileri için değil, sözlük için de sömürecektir umarım. dönüş tarihinizde jambon,karides,mango,papaya ve nice evlerde bulunmayan yiyecek ürünlerini getireceğiniz sözüne karşılık sizi karşılamayı kabul bile edebilirim.
independence
onceki sponsorumuzun yan cizmesi sebebi ile kisa bir sure duraklatilmi$ti bu tatil $eysi. ancak bugun yeni bir sponsor ile goru$uldu ve cok yuksek ihtimalle olumlu sonuclanacagi bilgisi alindi. haberlerimizi bekleyin.

not: bu tatile gidemeyen arkada$larimiz uzulmesinler, onlar icin de hemen her otelde gecerli olacak %10 & %5 lik tatil indirimi kuponlari hazirlaniyor. bekleyiniz.
independence
daha once belirtmi$tim;

#1012463

sponsorumuzun yan cizmesi sebebi ile bugun yeni bir sponsor ile anla$ildi. tatil yeri eskisine nazaran cok daha luks bir otele cevrildi. eski sponsorun onerdigi otel 3 yildizliydi, $imdiki sponsorumuzun onerdigi otel 4 yildizli.

her $ey netlik kazanmadan sponsorun ismi ve otelin ismi aciklanmayacak ama $unlari belirtebilirim otel ile alakali.

oncelikle resimlerine bakiyorum, otel enfes bir otel.

alanya’da bulunan otelin oda sayisi 303 yatak sayisi 650. alanya’ya 5km, antalya havalimanina 145km, alanya terminal’e 10km mesafede. denize sifir ve muhte$em bir de havuzu var. tatil agustos ayinda gercekle$ecek. 7 gece 8 gun yazdik daha onceden ama konfor artinca sure kisaldi dogal olarak. yeni suremiz 5 gece / 1 oda / 2 ki$i.

$u anda firma ile yemek ve alkol meselelerini goru$uyoruz. bizim talebimiz hepsinin sinirsiz olmasi ama dur bakalim sonuc ne olacak.
gibi geliyor bana
bu konuyla alakalı olarak manyak hazırlık yaptım.

birincisi bilgi sözlük yazarıyım.

ikincisi kaç gece kaç gün olursa olsun sınır tanımadan tatile gitmeye hazırım.

üçüncüsü çift olmak için gereken ilk kişi olarak ben hazırım, öbürünü buluruz.

dördüncüsü otel hazır.

e daha ne?

ısrarlara dayanamayarak gidicem anlaşılan.

bak kazanamazsam var ya, çifti çubuğu arabayı tarlayı satarım, o otele gelirim tatile. gönderdiğiniz çifti rahatsız ederim, bela olurum, zehir ederim o tatili.

(bkz: bildiğin tehdit)
independence
tatil hediyesine hak kazanmak icin kari$ik bir sistem hazirliyoruz. herkesin $ansi e$it olacak ve kimse kimeye nazaran daha $ansli olmayacak. $artlar, sponsor ismi ve otel ismi aciklanmadan once sponsorumuz ile resmi bir sozle$me yapmak durumundayiz. bu sebeple muhtemelen en fazla 3 gun kadar daha sizleri bekletecegiz aciklamalarimiz ile alakali. bu sure zarfinda yapmaniz gereken tek $ey her zaman yaptiginiz $ey, yani yazmak. bol bol ama okunabilir nitelikte yazmak zira aciklanacak $artlarda entrylerinizin oylanma istatistikleri de etken olacak. cok entry yazip cok oy almaya bakin ozetle.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol