bıçak sırtı

0 /
dawn
lan hem fikret hem nejat bi de üstüne mehmet günsür gibi bir boş vakit şaheseri aynı kadroda olabilir mi ki,kim çekiyorsa bu diziyi onun allahına guurbaan demek istediğimiz proje.bir çağan ırmak kokusu aldık gibi ya hadi hayırlısı..
passive
oyuncu kadrosunu görünce ’hassiktir lan hassiktir’ nidalarıyla elimden kumandayı düşürdüğüm dizidir.. türkiye’nin en kaliteli oyuncularını bünyesinde barındıran bu dizinin osmanlı hanedanının son üyeleri osmanoğulları ailesinin sürgün günlerini anlatacakmış..
gaahl
"bıçar sırtında olmak" şeklinde deyimleşmiş hâli de olan, "bıçak sırtındayım" şeklinde durumu betimlemekte kullanılan, ve genellikle de içinden çıkılmaz, karar verilmesi zor, tehlikeli, riskli durumlar için kullanılan sıfat ve deyim
kekec
çok kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip kanal d dizisi...
ben çağan ırmak imzası var sanıyordum ama yanılmışım çağan ırmak’ın diziyle bir alakası yokmuş...
konusus fena değil sanat yönetmeni işini iyi yaptığı kesin osmanlı torunu flan ayağına dikkat çekiyor ilgi topluyor...

dizi yeni çıkan diziler arasında izlenesi tek dizi...
zenana
sesli çekilmesi hem oyunculukların daha bi şahlanmasını hem de tüm kurgunun daha samimi gelmesini sağlamış,oyuncuların sağlamlığının etkisi altında kalabilme gerçeğini göz önünde bulundurarak benim için şahane bi ilk bölüm olmuştur.her hafta sinema filmi tadında izlenecek bi dizinin olması bünyemi kıpır kıpır etmiştir.
amphibia
bu kadar müthiş bi kadroyu kim toparladıysa ellerinin öpülmesi gerekiyor.sırf erkan can’ın muhteşem oyunculuğu ve melisa sözen’in güzelliği için bile seyredilebilir.
hatta ben bu yüzden seyredicem sanırım.zira ilk bölüm olduğu için mi ne,hikaye biraz tırt geldi.
tanura
hatunların bir çoğunun bu diziyi seyrettiği ve seyrederken de çoklu fantezi düşündüğü dizi ...

diğer açıdan ise iyi bir oyuncu kadrosu olan kaliteli bir dizi...
westkhan
süper bir dizidir bence bunun sebebi güzellik ve seksilikle reytin toplasın diye manken ve şarkıcı bozmaları yoktur oyuncuları süperdir sapına kadar oyunculardır tek şansılıkları kadir kıymet bilmyen türkiyede olmalarıdır amerikada olsalar kesin oscar alırlardı .
nickullah entryoglu
senaryosu çok çok ilginç olmasa da, kadrosunda muhafaza ettikleri kişiler için bile izlenesi, özellikle fikret kuskan, nejat isler ve de alemin en krallarından birisi olan erkan can için bile izlenebilecek, pazartesi akşamları hatunların koltuklara hapsolacağını da belgeleyen dizi.

sürükleyicilik ve de çekim kalitesi açısında, yavanın üstünde hatta vasatın üzerinde olduğu, daha ilk bölümden kesinlik kazansa da, vildan atasever biraz iğreti durmuştur sanki. ’’avukatım ama, kimse bilmiyor’’ tadındaki oyunculuğu ile, ilk bölümden haftanın rüküşü olmuştur efendim. nejat işler ise, oyunculuk bazında da,fikret kuskan ve erkan can’dan eksiği olmadığını da fazlasıyla göstermiştir. bu arada, ’’keramet bıyıktaysa, ben de bırakacam huleynn!’’ demek istiyorum...

bir söz de, melisa sozen için gelecektir efendim. topu topu 22 yaşında olan bu kardeşimiz, bacımız güzel hanım kızımızın; 10 seneden beri evli olan bir hanımı, başarıyla canlandırmış olması da, ne kadar iyi bir oyuncu kumaşına rast gelindiğinin de göstergesi olsa gerektir kanımca.

kısacası, pazartesi kimin kime kira ödeyeceğini belgeleyen dizi olacaktır zamanla...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol