bıçak sırtı

nickullah entryoglu
senaryosu çok çok ilginç olmasa da, kadrosunda muhafaza ettikleri kişiler için bile izlenesi, özellikle fikret kuskan, nejat isler ve de alemin en krallarından birisi olan erkan can için bile izlenebilecek, pazartesi akşamları hatunların koltuklara hapsolacağını da belgeleyen dizi.

sürükleyicilik ve de çekim kalitesi açısında, yavanın üstünde hatta vasatın üzerinde olduğu, daha ilk bölümden kesinlik kazansa da, vildan atasever biraz iğreti durmuştur sanki. ’’avukatım ama, kimse bilmiyor’’ tadındaki oyunculuğu ile, ilk bölümden haftanın rüküşü olmuştur efendim. nejat işler ise, oyunculuk bazında da,fikret kuskan ve erkan can’dan eksiği olmadığını da fazlasıyla göstermiştir. bu arada, ’’keramet bıyıktaysa, ben de bırakacam huleynn!’’ demek istiyorum...

bir söz de, melisa sozen için gelecektir efendim. topu topu 22 yaşında olan bu kardeşimiz, bacımız güzel hanım kızımızın; 10 seneden beri evli olan bir hanımı, başarıyla canlandırmış olması da, ne kadar iyi bir oyuncu kumaşına rast gelindiğinin de göstergesi olsa gerektir kanımca.

kısacası, pazartesi kimin kime kira ödeyeceğini belgeleyen dizi olacaktır zamanla...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol