beni neden seviyorsun

sepulturk
kadınların erkeklere zaman zaman sorduğu ve bi müddet sonra erkekte cevap tükenince ufak çaplı bi sinir harbini oluşturan soru öbeği.
7doors
egolarını tatmin etmeye ihtiyacı olan kişinin sarf ettiği cümledir genelde.
ya da karşı tarafın sevgisine inanmayıp kendisini inandırmasını istemektedir.
sonuç olarak ya kendine ya karşıdakine güvensizlikten ortaya çıkan soru cümlesidir.
ebruli
bu soruyu ancak iq seviyesi sfırın altında olan biri sorar. cevaplayan da muhtemelen üstün zekadır ve cevabı şudur:"çünkü çok tatlı,sevimli,zeki,çocuksu ve güzelsin".
alchoburn
seven kişiye söylenilmemesi gereken şeylerden biridir...söyleyenin acınası halde olduğu ise başka bir gerçektir...kendine güvensiz ve kendi dahil kimseyi sevmeyen bir ruhun ancak sarfedebileceği sözdür bu...psikopatlık veya başka hakaretamiz sözlerle pek tanımlanamaz.

bu lafı edenler kendilerini o kadar sevmez ki başkalarının sevgisini arar sonra da bir güzel karşılarına geçip bu saçma olduğunu bildikleri soruyu sorarlar...

her halukarda kaçıp kaçmamanız sizin elinizdedir...
dober
genelde hatunların erkekleri çıldırtmak maksatlı sordukları sorular bazen güvensizlik sonucu ortaya çıkabilir. bunun gibi bir soruda "beni seviyormusun" dur. beni neden seviyorsun sorusuna kalçaların taş gibi de ondan güzelim diyen erkek grubu varsa alkışlamak istiyorum.
nihilist
-beni neden seviyorsun?
+kucugum bunu anlaman icin daha erken, bi cay dok gel anlatırım.
-peki bey.
+iste bu yuzden seviyorum seni...
aycan
kendinde sevecek bir taraf bulmakta zorluk çeken yada sadece biraz daha şımarmak isteyen bünyelerin kilit sorusu.
darth sidious
bu soruyu bazen nazlanmak isteyen sevgili de sorabilir. verilecek cevap, soylemek istediklerinizi soyleyememekten, vereceginiz cevabin eksik kalmasindan mutevellit biraz buruk ve karsinizda gordugunuz surettin guzelligi karsisinda kendi cirkinliginizden utangac, "çünkü sevilmeye değecek tek şey sensin, sen oldugun sürece gök mavi, su berrak, sabah aydınlık; sen nefes aldığın için dünya yaşanabilir; sen yanımda olduğun sürece ben kendimim".
angelus
hüsnü: beni neden seviyorsun muzaffer?
muzaffer: tek arkadaşım sensin hüsnü.
hüsnü: sadece o kadar mı?
muzaffer: evet.
hüsnü: ben sanmıştım ki...neyse o zaman.
muzaffer: bak dönüp dolaşıp aynı yere geliyosun hüsnü.
hüsnü: ama, ama...böhüü.
lee van cleef
duyuldugu anda ’beni neden sevmiyorsun?’ seklinde bir soruyla kontra ataga kalkilmasi gereken; bu sorunun muhtemel cevabi olan ’bocegim ben seni seviyorum’ seklindeki cevaba da ’peki beni neden seviyorsun?’ sorusu yarim vole seklinde yapistirilarak bertaraf edilmesi mumkun gorunen soru obegi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol