bahadır boysal

made in heaven
sagdan soldan duydugu seyleri,sehir efsanelerini ve hayal gucunun yarattigi olaylari kendi basindan gecmis gibi anlatarak bir sekilde un yapmayi basarmis son derece gereksiz bir kisidir bu sahis.
emir
herkesin aklına ıslak köpeği ve sanal simgeyi kazıyan. son derece kültürlü ve başarılı bir leman yazar-çizeri.
passive
aylar hatta belki yıllar sonra ilk kez l-manyak alan benim karşıma çıkmış ve yıllar sonra yeniden hem gülümsetip hem de ilgimi çekmeyi başarmıştır. formunu hiç kaybetmemiştir, hiç kaybetmeyecektir, yazacakları hiç bitmemiştir, hiç bitmeyecektir, hep en iyilerden biri olmuştur, hep öyle kalacaktır. he yeni nesil l-manyak’a hiç yakışmamaktadır o ayrı..
zekirbelli
yıllar önce(bi hayli önce) savaş ay’la(umarım dostluğu da o yıllarda kalmıştır)yurtdışında gittiği bir barda "fisting" partisi yapıldığını duyup ardlarına bakmadan kaçtıklarını anlatmış hatta çizmiş genç çizer.
wereyda
"ben prozac nation çocuğuyum ulan" tavrından ötürü sentetik addedilmekten sıyrılması namümkün görünen bir çizerdir bahadır. urban legendları ba$ından geçmi$ olaylar $eklinde anlatmaya devam ettiği sürece kö$esini okurken her zaman burnumu çekeceğim.

bahadırım, goethe göt derler burada, ondan yani.
angelus
anlaşilan o ki tam bir facebook insani olmuş kendisi.paso facebook’ta kendisi ve uzun uzun da duruyor. ama biz bunları başkalarından duyuyoruz hep. niye peki? çünkü listemize almadık kendisini. elin adamını niye alalım listemize. hatun falan olsa bi derece. ama değilmiş. onu da başkaları söyledi. ben onların yalancısıyım. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol