leman kültür

kablosuzdus
genelde turkiyede ki buyuk sehirlerde faaliyet gosteren leman dergisinin bir uretimi olan cafe tarzinda kultur merkezleridir. alisveris yapmak mumkun olup duvarlarda asili olan karikaturleri okumakta mumkundur.
wish you were beer
ankaraya gelen misafirlerin en az bir kere mutlaka götürülmesi gereken gayet piyasa olmakla beraber yemeklerinin çok güzel olduğu, fiyatlarının da kalitesine göre çok da pahalı olmadığı mekandır. .
ilseyim
bursa’da bu sene, eski bir ev dekore edilerek açılmış, ucuzluğuyla bursa’nın üniversite öğrencilerini kendine çekmeyi başarmış sevimli mekan.
artemisia
ankara’da konur sokak’ta hizmet vermektedir. porsiyonlar eşşşek kadar tabakta gelmektedir ve ziyadesiyle lezzetlidir, üstelik yemek yerken masanın ya da duvarın üstündeki karikatürleri okuyarak vakit geçirebilirsiniz. bu durumu abartıp sohbet etmek için gittiğiniz arkadaşınızı unutabilir, kendi masanız bittikten sonra başka masaları okuyacağım diye sağa sola uzanıp tuhaf görüntüler vermek suretiyle arkadaşınız bezdirebilirsiniz, ben yaptım, oldu. makarnaları da şahanedir.
tasarimharikasi
ahh leman vah leman. tadın tuzun kalmadı, sıradan cafelere benzedin, yetmiyormuş gibi artık tekno-house allah ne verdiyse yediriyosun millete.

bi zamanlar klasik takılıyoduk seninle. ne güzeldi. shostakovichten girip antonin dvoraktan çıkıyoduk. ne leziz zamanlardı. şimdi leydiydi gagasıydı rihannasıydı göte giren "şemsiye"siydi bize yutturuyosun be leman. yakışıyo mu sana?
gereppaaa
ankara konur’da ikamet eden mekanında nedense kadın eleman çalıştırılmaz. hep erkek elemana ihtiyaçları vardır. nedense. neden ?
esrakesh
menüsündeki timsahın salatası nice gözde restoranların salatalarına taş çıkartır. sırf onu yemek için bile arada bir gidilesidir. ha ben salata yemem diyorsanız bayır gülünü deneyin. o da enfestir.
biskuvit
eskiden 18 yaş sınırından dolayı giremediğim, şimdi ise herkesin orada olmasından dolayı gitmekten vazgeçtiğim mekan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol