terbiyesizlesmeden kufretmek

0 /
uyuz oglan
eger kufur bir insana iltifat olarak soylenmisse olur. mesela adam beyinsizse siz ona gerizekalı dersiniz buda iltifat sayılır.
sbg
zarif bir kızın şişman arkadaşına "ay ne kadar şanslısın, ben ne kadar yesem kilo alamıyorum" diye yakınması küfürden beter olabilir
enharista
kıvrak zekalı olmanın kanıtıdır az zekalı olmanın da kanıtıdır, anlayana tabii yoksa kimse birine kızdığın da ben "ayar veriyorum" şeklinde bir açıklama yapmaz.
ludingirra
çok saygıdeğer ananasını şeftali yaptığımın çocuğu haldun bey;

şirketimizin reklam, tanıtım ve organizasyon faaliyetlerini gerçekleştirmeniz için size telefon ettiğim günün taa amına koyayım. sipariş verdiğimiz 2500 katalog aynen götünüze benzemiş, onları buruşturup en kısa zamanda zevkle arka nahiyenize çubukla ittireceğimi öncelikle belirtmek isterim.

20.10.2008 tarihinde attığınız 3 adet sikindirik maili okuyup anlayana kadar anam dinim ağladı. sizin kokuşmuş kodaman götünüze sokayım en kısa zamanda verdiğiniz teklifi. sülalenizin gelmişine geçmişine yumurta kırayım haldun bey, bu nasıl tekliftir anlamadım.

ulan canımın içi; size verdiğim ajandaların fuara yetişeceğini söyledim hem de aylar önce.siz ne yaptınız? hala daha, değil kıçınıza tek tek soktuğum ajandaları hazırlamak, gün boyu yaydığınız götünüzü kaldırıp daha firmalara ne bok yemeye haber dahi vermediğinizi tarafıma bildirmenizi rica ederim.

artık malum ajanda projesinin hiçbir önemi kalmadığını belirtir, tarafınıza bugüne kadar ödediğim tüm paraları oluk oluk sülalenizin malum yerinden akıtacağımı en derin penetrasyonlarımla iletirim.

en kısa zamanda bu hayvanilikten kurtulmanızı temenni eder, gördüğüm yerde kralınız gelse sallamayacağımı ve sülalenizi bir bir elden geçireceğimi soktuğum kuş beyninizin bir köşesinde bulundurmanızı isterim.

xxx tar.tur.tic.ltd.şti. adına;

hamdi inengül

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol