götüne küçük rakı şişesi sokan yaşlı amca

0 /
goetica
hakkında yer alan haber;

izmit’te, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen kişiden, makattan yerleştirildiği belirlenen 35 santilitrelik içki şişesi ameliyatla çıkartıldı.
aa muhabirinin edindiği bilgiye göre, izmit bekirpaşa beldesi’nde oturan m.g. (57), dün gece evde aniden rahatsızlanınca, kendi isteğiyle kocaeli devlet hastanesi acil servisi’ne kaldırıldı.
m.g’nin hastanede karın ağrısından şikayet etmesi üzerine, acil servis’teki doktorlar, hastanın şikayetinin nedenini belirlemek amacıyla röntgenini çektirdi.
röntgen filminde, kalınbağırsağın bulunduğu bölgede küçük içki şişesinin bulunduğunun görülmesi üzerine m.g, ameliyata alındı.
makattan yerleştirildiği belirlenen 35 santilitrelik içki şişesi yaklaşık 2.5 saat süren ameliyatla çıkartıldı.
operasyonu yapan dr. fahri akyüz, olayı polise ve kocaeli cumhuriyet savcılığı’na bildirdi. durumu ağır olduğu için m.g’nin ifadesini alamayan polis, yakınlarının ifadesine başvurdu. yakınlarının ifadesine göre, evinde aniden rahatsızlanan m.g’nin hemen hastaneye kaldırıldığı, olayla ilgili hiçbir bilgileri olmadığı kaydedildi.
kocaeli devlet hastanesi başhekim vekili fatih özcan, yaptığı açıklamada, hastanın hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
özcan, şöyle konuştu:
’’hastaya, muhtemelen daha önce makattan yerleştirilen şişe kalınbağırsağı parçalamış. parçalar vücuda yayılmış. bu nedenle hastanın hayati tehlikesi mevcut. operasyonu yapan doktor arkadaşımız konuyu polise ve savcılığa bildirmiş. ancak aile şikayetçi olmamış.’’ olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(bkz: oha)
diho
-eşref allah belanı vermesin gene mi içiyosun
-yok canım nerden çıkarttın
-götüne soktuğun şişe ne peki
-hee o şey tıkanmışta iyi gelir diye soktum ben onu
-!!??
goetica
#334168
okuduktan sonra beni uzun uzun dü$ündürmü$ amcadır.
1)bir insan neden götüne küçük rakı $i$esi sokar?
2)madem o kadar sadistti neden küçük rakı?eli değmi$ken büyük rakı $i$esi sokaydı
3)hadi $i$eyi soktu niye çıkarmadı?
4)hadi çıkarmadı onunla nasıl oturup kalktı?
5)hadi oturup kalktı diyelim a be amca götünde kucuk rakı $i$esi dururken sen gidip neden karın ağrısından $ikayetçi oldun.

(bkz: turksun di mi)
insomnia jim
karisindan korkan amcadir bu amca bu yuzden gotune sise sokar
+sen raki kokuyosun
-yok janim dhau neler
+nerde sise ellerini kaldir
-hicccik alllllll
+hmmm harbi yok demek ki birakti bizim bey alkolu.
steroid
sofra arkadaşıyla bir küçük rakısına iddaya girmiş bir amca olabilir. muhtemelen macerayı seven bu iki çilingir sofrası müdavimi alkol bünyeyi sardıktan sonra bu şişeyi alırmısın almazmısın diye iddaya tutuşmuşlar, amcanında fear factor yarışmacılarını kıskandıran bir performans sergilemesi sonrasında kazandığı rakıyı bağırsaktan çıkaramamışlardır.
bu mevzuya bakınca kendi yaşlılığımdan iyice korkmaya başladım. son işim barmenlik olduğu için aynı atraksiyonu jack daniels’la yapmaya kalkabilirim. vay anam!! buzsuz da gitmez ki...
overload
tam yarım saattir monitörün karşısında oturmuş bir insan belli bir yaşa erişmiş bir insan üstelik neden götüne rakı şişesi sokar sorusuna karşın bir cevap bulabilmiş değilim. ya alternatif mantıklı yada mantıksız hiç bir şeyde gelmiyor aklıma. kendi isteğiyle sokmamıştır desem bu herif geri zekalı mı ki götüne giren çıkan şeyi bilmesin. ( ahanda aslında bu olabilir.)
membrane
amca gençliğindeyken üniformalı bir takım insanlar tarafından işkenceye maruz kalmış olabilir, dolayısıyla cam kırıntıları o zamanlardan kalmış olabilir.
<bkz canım ülkemin adalet sistemi>
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol