diego lugano

0 /
hamartyl
fenerbahçe ile anlaştığı açıklanan, geçen yıl güney amerika’ da yılın defans oyuncusu seçilen stoper. fenerin göbeği iki tanka emanet. tabii luciano ile birlikte oynayacaklarsa.
apple
dün 26. yaşını kutladığı doğumgününde 2. kez baba olan ve oğlu için bu akşam oynanacak fenerbahçe-gaziantepspor maçında gol atacağını iddia eden stoper.
grafolog
yerden müdahalelerde başarısız, boyuyla doğru orantıda hava hakimiyetine sahip değil, üstüne üstlük biraz da ağır. eee ne anladım ben?
seeyouindisneyland
yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen her pozisyona ölümüne giren ve şimdiden fener taraftarının çok sevdiği,güney amerikada yılın defans oyuncusu seçilen + deniz barış’ın ön liberoya oturtulmasıyla görev yerinde daha başarılı olan , tatlı-sert defans oyuncusu
seeyouindisneyland
ümit karanın "fenerbahçede edu ve lugano isimli iki tane kasap var"demecine ;
- evet bizde aksini söylemiyoruz , 90 dakika boyunca sahada kasaplık yaptığımız doğrudur
diyerek fenerbahçe taraftarının gönlünü kazanmasını bilen "kemik defans" oyuncusu.
seeyouindisneyland
fenerbahçe taraftarı tarafından artık deli gibi sevilen , yetenekleri kısıtlı olsa da , canını dişine takarak oynayan ve bence luciano’ya sabredildiği kadar sabredilirse daha da iyi oynayacak olan futbolcu.

kendisi yarı delidir.

02.10.1980 canelones(uruguay) te dogmustur.futbola uruguay ın nacional takımında baslamıstır.sırasıyla nacional,plaza colonia,sao paulo oynamıstır.suanda da fenerbahce takımının formasını giymektedir.savunma oyuncusu aynı zamanda uruguay milli futbol takımı’nın da kaptanı olan 1.88’lik boyuna üstün sıçrama yeteneğini de ekleyen diego lugano, ceza alanı içinde rakibine şans tanımıyor. lakabı vandam.

bu oyuncunun, adının pek duyulmamış olmasının sıradan bir oyuncu olmasıyla ilgisi yok. tamamen brezilya’da forma giymesi ve mevkii itibariyle oluşan bir dezavantaj. savunma oyuncularının forvet ve orta sahada görev yapan futbolculara göre şöhret olmaları daha zordur. 26 yaşındaki yıldız çok kaliteli bir defans oyuncusudur. oyunu geriden çok iyi okuyan ve kıvrak bir futbol zekasına sahiptir.

uruguay milli futbol takımı’nın da belkemiği olan tecrübeli futbolcu tabir yerindeyse kemik gibi ve topa sert oynayan bir futbolcu.

2005 yılında sao paulo ile campeonato paulista, libertadores kupası, ve fifa dünya kulüpler şampiyonluğu yaşayan lugano, tota lakabıyla tanınıyor. evli olan lugano’nun iki de çocuğu var. fenerbahçe ile dört yıllık sözleşme imzaladı
passive
rocco’ya benzeyen topçu.

bakınız efendim yüce şahsiyet rocco’dur:
http://www.claudiocaprara.it/blogs/bloggerarchimg/claudiocaprara/archivio/rocco%20siffredi.jpg

bu da kasap şahsiyet lugano:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-08-31_lugano001.jpg
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol