güneş gözlüğünü kafasına takan insan modeli

louandreassalome
bunlar özellikle bağyan kişiler olup saçları önüne gelmesin diye gözlüğü bir bant gibi kullanmaktadırlar.erkek olanların güneş gözlüğünü ne maksatla kafalarına taktığı henüz netlik kazanmamıştır.

ilgili eylemi icra eden hatunların güneşe bakamadıkları ancak gene de gözlüğü kafalarından çıkarıp gözlerine takmadıkları da gözlenen bir olgudur.
sempatiksinirsistemi
benim böle bi arkadaşım vardı gözlükcye gittik,kız gözüne takmıyo ya gözlüğü kafasına takıp nasıl durduğuna bakıyodu.ölmek istediğim anlardan biriydi o an.bide bunların hava kararsada gözlüğü başında taşıyanları var onlar ayrı bi tartışma konusu.
schenardi
bu insan modeli kafasındaki gözlüğün çerçevesine saçlarını sıkıştırıp sonra saçlarını kurtarmas için en yakınındaki kişiden teknik destek istemek gibi acizliklere düşme potansiyeli yüksek kişilerin temsil ettiği bir modeldir.
beauty disaster
birde numaralı gözlügünü gözüne takıpgüne$ gözlügünü kafasına takan modeller vardır ki görüntü itibarıyla mallık mertebesinde degerlendirilebilinir
vaux
güneş gözlüklerini aldıgınızda tabii garantili ise şöyle bir ifade vardır kesinlikle kafanıza takmayınız gözünüze takınız.
archangel
uzun saçlara sahipse,gözlüğüne taç vazifesini yüklemiş insan modelidir.bazı er kişiler bunu alınlarına yapıştırıp takarlar ki hala bir anlam verememişimdir.sanırım gerektiğinde tek bir kaş göz mimiği ile gözlere düşsün ve acil durumlarda kurtarıcı olsun mantığı güdülmektedir.
bgat
üzerine bu kadar kafa yorulması an itibariyle garip gelen bir durum... araba kullanıyorsunuz ve gözünüzde bir güneş gözlüğü var, durdunuz ve bir markete falan girdiniz, gözlüğü refleks olarak kafanıza geçirirsiniz... yani gözlüğü o an ne yapacağı konusu sistemli bir şekilde düşünülmemiştir herhalde.
ozee
güneş gözlüğümü aldığım güneş gözlükçü abinin bana tavsiyesidir.nedenine gelince;t shirt’e takılan gözlük sapının ayarı bozuluyor ve zamanla deforme oluyormuş, kafaya takıldığında ise iki taraflı,dengeli bir açı oluyormuş.
zotac
- hilmi abi niye güneş gözlüğünü kafana takıyorsun?
+ nasıl takmiyim necip söyle nasıl? 400 milyon verdim bi kere kullanamadan kaybettim.
- abi takma bu kadar kafana diyecem ama sen de haklısın...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol