köpekler ve türkler giremez

0 /
tasar
kınıyoruz!

edit: yazdığım her entryi kötülemeyi bir refleks haline getirenler, otomatiğe bağlamış gibi bu entryimi de kötüler arasına soktular... bir şey demiyor ve mevzuya konu olmuş tüm köpeklerin bu entryi kötüleyenlerin üzerinden geçmesini diliyorum...
376
yanlış hatırlamıyorsam almanya konserinde yapmışlardı bu olayı.halk ayrımı, her kesim için kınanması gereken bir şeydir..dünyanın tepki göstermesi gereken bir olaydır aslında..ama tepki gösteren pek olmadı diye hatırlıyorum.
melankomik
tabela haline getirip söz konusu şahısların götlerine asmak istediğim yazı..ama ben yapar mıyım öyle bir şey. yapmam...
faten
tabela haline getirip söz konusu şahısların götlerine asmak istediğim yazı..ama ben yapar mıyım öyle bir şey. yaparim...
muque
"köpek sensin türk de sana girsin" diyerek hayvanlaşmama sebebiyet veren yazıdır.tabela haline getirip götlerine sokmak istediğim yazı aynı zamanda.ama ben yapar mıyım öyle bir şey? yapmam mıııı!!!
emhhre
tabela haline getirip söz konusu şahısların 7 ceddinin götlerine sokmak istediğim yazı.. ama ben yaparmıyım öyle birşey.yapmam mı? yaparım hızımı alamam analarını bile yaparımm.
insomnia jim
ulan yapanlar adam olsa iki dane siktiri boktan adam daha bizim duzeyimizde orta okul bilgisi olmayan insanlar bunlar birakin ki tarih bilgileri olsun.cahil kopekler diyecegim kopeklere yazik olacak.

ayrica birde soyle dusunursek vakti zamaninda almanya ya is icin giden turkler genelde okumamis dogudan giden ve fakir insanlardi.belki bu turkleri tanimadiklarinin gostergesidir ama sonuca varalim boyle de olsa oylede olsa yapilan yanlistir hic bir insan baska bir insani ulu orta ayiplayamaz yada asagilayamaz en azindan yapmamali ki insan oldugunu gostersin.

butun bu tabelalar onlarin hayvanligini gosteriyor bir nevi.

(bkz: son gulen iyi guler)
(bkz: son siken iyi siker)
ya basta viva zapatista
milliyetçi düşünce tarzının bir yansıma şeklinden ibarettir.görülmektedir ki milliyetçi düşüncelerin iyisi, hoş kokulusu olmazmış.yapılanı kınamak gerekirken aynı tavır ve davranış içine girenlere de diyecek bir şeyler avrdır elbet...
reddevil
o yazıyı onların uygun yerlerine ve bu yazıya rağmen system of a down dinleyen ve konserine gitmek için herşeyi yapan arkadaşlarım bile demek istemediğim insanlara monte etmek isterim bende.peki yapar mıyım bunu fırsatım olsa?kesinlikle evet!!!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol