manu chao

zappatista
müziğine doyamadığım,hayatımı güzelleştiren melodilerin adamı.globalizm karşıtı ilah. alçakgönüllülüğü ile adam böyle olur dedirten adam.milenyumun bob marley’i.ömrün uzun olsun adamım.
esperando la ultima ola...
passive
fanatik galatasaraylı olmasından mütevellit çoğu konserine galatasaray formasıyla çıkar.
http://real.nrk.no/img/209917.jpeg
fransızca, ispanyolca, arapça, galiçyaca, portekizce, ingilizce, italyanca ve wolof dilini bilir ve bu dillerde şarkı söyler.
neeskens
futbolsever,basklı iyi şarkıcı.gittiği ülkelerde oraya ait bir kulubün formasıyla çıkar konserlerine.futbolun küçüklerin büyüklere kafa tuttuğu, yenebildiği ideal bir dünya olarak görür.galatarasay uefa’yı aldığında bunun için çok sevinmiş,bir konserine galatasaray formasıyla çıkmıştır.kapitalizm karşıtı eylemlerde hemencecik beliriverir.
revenant
"üçüncü dünya ülkelerini temsil eden yegâne takım olduğu için konserlerde galatasaray forması giydim" açıklamasını yapmıştır.
isyankarmuhabir
gene gelsinler konsere dedirten sosyalist grup, bazı kuresellesme karsiti eylemlerde en on saflarda yer aldıkları yetmezmis gibi super de muzik yaparlar
aysemayse
gezi parkı direnişi’yle ilgili tweet atan ünlüler arasında girmiş kendisi de. açıkçası biz de bekliyorduk. ilk olarak “ ankara ve istanbul ’daki aktivistlerin taksim protestolarını destekliyorum. bağımsız ve özgür bilgiler gerekli” yazan chao ardından “ türkiye ’deki polis şiddetini durdurun” yazarak gezi parkı eylemlerini kendisinin de desteklediğini belli etmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol