honda civic

spooky
honda firmasinin urettigi orta sinif sahane otomobil. kullanimi cok rahat olan bu modelin, ici cok genis olup ayni zamanda cok konforludur.
urban f
bir kamyonun altından sağ çıktığım arabadır.
çok seridir , lakin ne kadar hızlandığını hissetmediğiniz için durmaz , frene basarsınız ,basarsınız ,basarsınız...
overload
yanma odasının hemen altına bağlanan konvektör ile hem benzinde tasarruf yapmayı amaçlayan hem de aracın üstün performans göstermesi hedeflenen araçtır.
van ness
yeni tip uzay kasa modelinin ilginç olduğu konsept. japon arabası olması sebebiyle pekçok bu tarz orta sınıf otomobil binicisinin eskiden kalma hurafelerini yaşatan marka keza artık japon arabasıda iyi bir marka.
karpuzz
6 yil - 150.000 km garanti suresi verebilen araba.
hem de yeni kasasi ozellikle siyah rengi son derece etkileyici, bastan cikarici, cekici, baba clio alacagina biraz daha para koysan da alsak dedirtici, kendiliginden karizmasi olan ama ic on dizayni biraz absurd olan araba.
digitercumecom
kendini hızlı şoför ve arabasını yarış arabası zannederek senin önünde araç olduğu halde senin arkana dayanıp 1 saniyede 10 defa selektör yapan zırzopları çıldırtmak için öndeki arabayı sollayınca biraz ileride sağ şeride geçerek gaza basmanın yeterli olduğu ve arkandaki o selektörcü zırzopun seni geçmek için epey yırtınmasına ama yinede seni geçememesine neden olan şeker bir arabadır.

arka zemini tamamen düzdür. arkaya üç kişi oturduğu zaman ortaya oturmamak için sizi türlü dalavareler yapmak zorunda bırakmaz.
nbctech
2011 aralık ayında yeni kasası’nın çıkacağı, fakat şu anda satışta olan araçla kıyaslandığında sadece arka kısmının biraz değiştiğini ve aracın genel olarak daha kaslı bir yapıya büründüğünü gözlemlediğim efsane araç. zaten honda’dan mevcut kasayı silip atmasını bekleyemezdim. 74 yılından beri üretilen civic modelinin en iyi kasasının mevcut kasa olduğunu düşünüyorum. yeni honda civic’i merak edenler için

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol