sevgi pıtırcıkları

darth sidious
son zamanlarda sozlukte filizlenen pitirciklaridir. sevgiyi, aski ve dahi iliskiyi herkesin gozu onunde yasamak bir secimse de sahsima pek mantikli gelmemekte, insanin yariyle mahremiyetini daraltmasi gerektigini dusunmekteyim. bir iliski iki kisi disinda yasanirsa yipranir, baskalarinin mudahalesi iliskiyi cikmaza goturur. ben sevdigimin adinin baska dudaklarda soylenmesini,yuzunun baska gozlerde yansimasini kiskandigimdan olsa gerek anlayamadigim durum.
xerxes
son derece samimiyetsiz ve sahte bulduğum bir cümle. sanki kendilerine sevgi pıtırcıkları diye isim takılanlar gerçek aşkın ve sevginin ne olduğunu bilmektedirler. ama öyle değildir işte. sürekli olarak birbirine çiçeğim, aşkım, balım, böceğim diye hitap eden kişilerin samimiyetleri ne kadar inandırıcıdır? bir de bu sevgilerini her daim uluorta sergilemek ne kadar doğrudur acaba?

biraz da bu tarafından düşünmek lazım...
walide sultan
hayatim boyunca kullanirken, icimin sevgiyle doldugu nadir kelime obeklerinden birisidir.

canlansin sevgi pitirciklari
goncalanip acsinlar her yerde,
tum yolu sevgiden gecenlerle,
elele, yurek yurege, hepbirlikte,
umut dolu, sevgi dolu sozluk gunlerine....

belkibirgunbiryerde
her tarz ilişkisini gözönünde yaşamak isteyen insanlara toplum olarak verdiğimiz isimdir sevgi pıtırcıkları...hangimiz bir otobüste,bir parkta,bir bankta öpüşen,sarılan,sarmaş dolaş bir çifti,bir anne ile onun kucağındaki minimini yavrusunu gördüğümüzde:"-aa! bak,sevgi pıtırcıklarına bak! ne güzel,keşke biz de böyle sevgi pıtırcığı olabilsek.." demeyiz kiii... bunu sevgi pıtırcıkları da bilir.."ulan biz burda sarmaş dolaş geziyoz tozuyoz,ama millet de pıtır mıtır diyodur şimdi..." diye düşünürler..onlar her türlü tepkiye hazırlıklıdır..bu sebeple de hiç bozmazlar...aynen devam ederler...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol