bekar evi iğrençlikleri

jelibonur
ugur dündar ile arenaya konu olabilecek kadar dumur olan durumlardır.
-hijyensizlik had safadadır.
-sınav öncesi ve sınav sonrası dönemler olarak iki ana baslık altında toplanır.
sınav öncesi;
2 odalık olan ev’in ayakda aldıgı misafir sayısı 20 li rakamlara ulasabilmektedir.
icecek sıkıntısı yoktur.bol sayıda alkol ve cesitler mevcuttur.
2 gün kadar yetecek sayıda sigara bulunur.ve bunlar esit bir bicimde pay edilir.
kızlar evet kızlarr onlarsız bir ortam düşünülemez ama bilgi cagının getirisi olan özgür düsünce ortamınında kadınları dıslamak ezmek bir erkek e yakısmayaca icin onlarda sizinle aynı statüdedir.
onlardan yemek yapmaları,temizlik yapmaları beklenmez ama unutmayın çok iyi oda arkadası olunur ve odanızı rahatlıkla paylasabilirsiniz.
derken butün ortamlar hazırlanır.aptal saptal muhabbetler oda ya kız götürmeler,gülmeler,aglamalar,bagırtılar,acılar,zevkler bir arada yasanır.ertesi gün hiçbir sey hatırlanmaz taaki karsınızda size masum gözlerle bakan kız arkadasınızla konusuncaya kadar inkar en iyi yoldur ama sahitler vardır.genel olarak eglenceli gecer sınav öncesi durumlar.sınavların yaklasması ile not toplamak icin sınıftakilere yavsamak gerektir.notlar özenle toplanır ve sınavdan bir gün önce ders calısılır.
sınav sonrası;
ev berbat durumdadır.dagınıklık had safadadır.tabiri caiz ise gıda terörü yasanmaktadır.iste o zaman aklınızdan ugur dundar gecer acaba!!!!
her ne kadar igrencde olsa bekar hayatı gayet güzel gecer.unutulmaz bir kesittir.
ithilquessir
mutfak tezgahinin uzerindeki orjinali beyaz fayanslarin uzerinde aylarca biriken yag tabakasi nedeni ile sari bir hal almasi. ve buraya evdeki insanlarin birbirlerine yazdigi notlari yapistiricak kadar yuzsuz, yaratici bir o kadar da pis olmasi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol