bir erkeğin yemek pısırmesi

0 /
darth sidious
yemek pisirmek gayet zevkli ve dinlendirici bir aktivitedir. zorunluluk disinda tamamen zevk ve meraka dayali oldugunda ilgi cekicidir. ozellikle soslar ve salatalar erkekler icin denenmesi ve yapilmasi eglenceli islerdir.
fasa fiso
eger isteyerek yapiyorsa kadinlardan da guzel ba$arabilecegi eylemdir.en basitinden bir makarna yapsa bile tadi damaginizda kalir.fakat bunu her zaman yapmasini beklemeyin,yemek yapmayi bilse de caktirmaz,erkekler mutfak isine kari$maz ayagina yatarlar.
tiryaki
gayet tabii bir durumdur kanımca.
dünya’nın en iyi aşçıları hep erkeklerden çıkar.yemek programlarında sürekli boy gösterenler erkeklerdir.otellerde, restaurantlarda ;elit mekanlarda yemek işlerini yine erkek aşçılar karşılar .
burada temel sorun er kişinin yemek işine pek heves etmemesidir kanımca,yoksa istediğinde en leziz yemekleri pek ala yapabilir.
ezgisim
ya o evden ambulansla dışarı çıkmak ya da yine bir hafta toplanalım deyip, anneminkilere benzemiş dediğiniz şaşırınılası olan eylemdir.
arh negatif
kesinlikle ellerine çok yakışıyor,heveslerini kırmasınlar elbet birgün onlar da leziz yemekler yapacaklar.başarılarının artarak devam etmesini diliyorum...
alchoburn
çok da zor olmayan bir durumdur, yalnız kalmış her er kişi bunu yapmaktadır, en azından yapmak zorunda kaldığı için de olsa becermektedir...

asıl olay, erkekler bu gibi yeteneklerini kadınların bilmesini istemez, zira iş kendi üstlerine kalacağı için özellikle kötü iş yaptıkları bile görülmüştür.
madeline
çekici ya da mükemmel olmayan, en az kadınların yemek yapması kadar doğal olan durumdur.açlık cinsiyete göre değişen bir duygu olmadığından yemek yapan erkek modeli yemek yapan kadın kadar doğal karşılanmalıdır.bu durumu çekici ya da enteresan bulan insanlar ,erkeklerin acıkmasını da enteresan buluyorlar mı? diye sormadan edemiyorum kendi kendime.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol