hatunun her söylediğini onaylayan erkek modeli

louandreassalome
sıkılınası erkektir,extra light,kılıbık,godoş,abazan gibi sıfatların rahatlıkla yakıştırılabilinesi kişidir.yanından koşarak kaçılması makbul olanıdır.
carpediem
aslında olay kadın-erkek değildir. karşısındaki insanın her söyledigini onaylayan kişi zaten kişiliği oturmamış, kendi düşünceleri olmayan bir insandır. bu durumda, kadın ya da erkek olsun, o kişiden adam olmaz, vatana millete hayır gelmez ondan.
goetica
hatunu sinir edebilecek turden erkektir.hatunun canı kavga çeker saldıracak yer arar bu durumda.ortası yokmudur bunun dedirten erkek modelidir.
pixie
evet hayatım. (meali:son söylediğin 15 cümlenin tek kelimesini dinlemedim.)

olur bitanem. (meali:öf seninle laf yarıştıramayacak kadar yorgunum.)

peki canım. (meali:bi sus be kadın..)
yoncash
zaten bu modeller herkesi onayliyordur.evde karısını ,iste patronunu ,dısarıda metresini ve cogunlukla her turk erkegi gibi birtanecik ve sefkatli annesini.hatun kisiler zaten yapilacak dogru tedaviyi biliyorlardır diyerekten beyleri hatunlarinin sozunden kacmak yerine oturup mantıklı ve medeni birer organizma gibi konusmayi tribun kavgasina cevirmeden tartısmalarını diliyorum.bazi bayan hem cinsleriminde toplum icinde veya degil erkeklerin karizmasini sarsici ,siddet icerikli psikopat hareketler ve isteklerde bulunmamalarini cevre sagligi acisindan tavsiye ediyorum.
walide sultan
ne yazik ki bu turden olanlari tanimak lutfuna erismis bir kisiyim...yok yanlis anlasilmasin ben boyle birisiyle birlikte degilim...hatta onunla sadece oyle olmadigi icin evlendim bile diyebilirim(bakiniz yirmi sene sonra nasil basite indirgeniyor sebepler)
isin gercegi, goruntu var ses yok durumundaki insanla degil yirmi sene ben bir saat bile yasayamazdim herhalde...
neyse konuya donersek evet ben taniyorum boyle insanlar, sadece eslerinin uydulari seklinde varliklarini surdururler...benim izlenimlerim boyle bir esi secmekle mutlulugu pesinen bastan satin aldigini sanan kadinlar ne yazik ki mutlu degillerdir...
ve benim izlenimim sudur;bu model erkek kesinlikle icten pazarliklidir, tartisma ortamindan nefret eder. herseyi kabul etmis gibi gorunur fakat asla kabul etmez, sinsi sinsi olayi gene kendi bildigi boyuta surukler ve sonucta genellikle o (yani erkek) kazanir...bunun sebebi de kadinin dogasi geregi(asiri mesguliyetten) olayi fazla takip edememesi, tartisma anindan(tabii bu model erkekle tartisma zevki bile yasanamaz) sonra duygusal dunyasina geri donmesidir.
bu gozler gormemistir kedi gibi erkegin yaninda mutluluktan cosan kadin...orada daima huzun vardir...
elma sekeriiii
sadece hatunun degil, hayatındaki diger dominantların sözünden çıkmayan tiptir daha detaylıca incelersek.

nereye çekersen oraya gider tipidir.
atacamadesert
38 numarasından sipariş verdim, yarın kargoya verecekler.

15 gün deneme sürecinde üzerimde iyi duruyor mu diye deniycem. beğenmezsem faturası ile beraber karşı ödemeli yollayacağım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol