kaya feraye ile evlenir mi sorunu

korsikali
artık türkiye’nin sorunu haline gelmiş bir meseledir. siyasetçiler, bilim adamları ve ilahiyatçılar konuyu farklı açılardan irdelemektedirler..
isimsiz kahraman
feraye 4 aylık hamile.ünlüler genelde hamile kaldıklarında evleniyor.artık evlenme zamanları geldi.hem hülya hanımda"ben aşiret kızıyım,bizim aşirette 2-3 karısı olanlar vardır"diyerek bu evliliği kabullenmiştir.artık bir engelleride yok.
korsikali
eski diyanet işleri başkanı tayyar altıkulaç’a göre eğer evlenmezler ise doğacak çocuğun veledi zina yani halk ağzıyla piç olması durumu varmış..umarım bu sorun kısa zamanda çözülür de yurdum insanı rahatlar.
nick nicki nickince
sizce kaya feraye ile evlenir mi? evet diyorsan bir kagida evet, hayir diyorsan hayir yaz, denize at. issiz adaya ilk hangisi ulasirsa bu kadar sacma sapan seylerle gundemi mesgul edenlerin munasip bi tarafina girsin.
walide sultan
onlar boyle bir gundemle rant kazaniyorlar,daha palazlaniyorlar, dalgalarina bakiyorlar...utanma yok, ahlak hic yok, mideler genis ve hazimli, bunyeler yalama olmus...peki bu konuda kafa yoranlar! ne kazaniyor...merak edilesi cevaplandirilmasi gereken budur iste...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol