kara çarşafla denize girmek

pejovenk
türkiye’de tanık olunabilen bir şeydir,amacım kimseyi aşağılamak falan değil ama,bu hareket amacını aşırı derecede aşarak,kişinin üzerine yapışan elbisesinin bütün vücut hatlarını ortaya çıkarmasına ve mayoyla denize girmekten çok daha tahrik edici bir duruma yol açar.
(bkz: bilinmeyene karşı duyulan merak ve korku)
walide sultan
tesettur mayo adi verilen bir baska orneginde ise desenli bir kumasin tipki bebek tulumu gibi kol ve bacaklari iyice ortmesi saglanmis onden fermuarli bir design calismasiyla ortaya cikmistir...bunun bir de ayni desenden saclari saklayan yine bebek sapkasi seklinde uclarindan basaltinda dugumlenen basligi vardir...goruntu harikadir binlerce kisinin yuzdugu plajda butun gozler sadece bu insandadir...amac kimsenin bakmamasini ve gunaha girmemeyi saglamaktir aslinda...
parabola
deniz keyfimden mahrum kalamam ama dini inanclarim da vardir felsefesiyle sahillerde gorebilegimiz kisilerin yaptigi eylemdir. denizden ciktiktan sonra olusan goruntu sayesinde kumsala yuzukoyun uzanmis ergenlerin sondaj calismalari baslamaktadir bir de salvarla denize girmek vardir ki insani denizden sogutmaya yetecek bir goruntudur.
darklord
denize atılan kimyasal atıkların, denize akan kanalizasyon borularının, denize dökülen tonlarca çöpün kısacası denizin yedi sülalesini siken insan öbeklerinden çok ama çoook daha hayırlı insandır o çarşaflı hatun. inancı o yönde ise eleştirmek, yermek kimseye düşmez. komiktir belki ama zararsızdır.
darkofdirt
kararmış geleceği anlatır gibi,küçük cocukların o pembe hayallerine giren siyah canavarlar gibi o cocukların kalplerinde saklanmanın gerekliliğini doguran virüsler gibi nedenlerine ister ideoloji ister din dersiniz her ikisi de bunu gerektirmiyor,insanların yorumları eger bu kadar saklanmaya ve sanki baskalarından korkar hal almaya baslamıssa bunların anlatmak istediklerin de gercek payı nedir? böyle denize girmek bir insanın dogaya karsı fiyaskosudur.bir kayıptır insanlığa korkar gibi saklanırken korkuya neden olan bir ironidir aynı zamanda
korsikali
özgür bir ülkede gayet doğal karşılanması gereken durum. sonuçta bu bir tercih meselesi. ayrıca donsuz da girilebilir gayet normaldir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol