monitore bakip gülen insan modeli

muque
an itibariyle darklordun entryleriyle karşılaşmanın üzerime oturttuğu sıfat.#223974 bu ve bunun gibi yazıları sayesinde ki kahkalarım ev ahalisinde "yav bu çocuk delir di mi nedir?bir göstersek mi doktora falan" şeklinde yorumlar bulmakta.
msscat
internet macerasına adsl sonrasında henüz yeni bağlanan kablo net ile devam eden yazarın modeminin her bir ışığının sabit kalmaması, kıpraşıp durması, yanıp sönmesi ile yine de internete giriyor olması, entry olayına girebilmesi ve türksat aş’ye nanik yapması ile oluşan durum.
angelus
monitörün ve bağlı bulunduğun pc.nin çalışır durumda olup olmaması ile ilintili bir durumdur. eğer ki pc. çalışır durumda değil ise tamamiyle delilik emaresidir. yok eğer pc. çalışır vaziyette ise muhtemelen kişi windows media player aracılığı ile izlemekte olduğu komedi tandanslı bir film nedeni ile monitöre bakıp gülmektedir. tabii monitöre ve izleyicisine yan taraftan veya pc.nin arkasından bakıyorsa tam olarak olayı idrak edemez, "deli mi ne" der. evet.
angeliq
saat gece 3 sularında monitöründen çıkan bir arıza sebebiyle monitörün önünde durup’allah tepene vursun monitör gibi senin’deyip bir yandan tamir etmeye çalıştıkça kafayı yeme aşamasına gelmiş birinin elinden hiçbirşey gelmediğini anlayınca bulunduğu en son ruh hali.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol