gecenin bir yarısı rastlanılan güzel film

bok bocegi
insanı bir anda acayip keyiflendiren, gecenin geri kalanında insanı sıkıntıdan ve aptal televizyon programlarından kurtaran, kahve/çay eşliğinde izlenmesi gereken filmdir..
seyhmerat
özellikle de digiturk sinema kanallarına gecenin bir yarısı bakınca çokça başa gelen ve insanı sabaha kadar kilitleyen olaydır. aslında çok zararlıdır uyutmaz adamı ertesi gün okulda zombi gibi gezdirir.
my son is father
tam yatmaya hazırlanırken rastlnıldığında insanı ikilemde bırakan durumdur.. özellikle ertesi gün erken kalkılması gerekiyorsa ya film izlenir uykusuz kalınır yada izlenmez insanın içinde ukde olur..
serdarabay
o geceyi aydınlatan,bohemlikten, sıkılmışlıktan kurtaran,elinde benim gibi film arşivi olanların bile çok sevidiği bir karşılaşmadır
cocabora
bi de reklam girmeden verirler böyle satlerde genelde.zevki daha da artar.tek başına tekli koltuğunda;ayaklarını uzatarak sessiz sessiz o filmi izlemek...ayrı bir zevktir.
hmmmmmtmmcnm
Genelde yaz tatili sonlarına dogru kendisine rastlamak daha mümkün. Kanal d, star gibi büyük kanallar biz asosyal tatil yüzü görmemiş fakirler için korku kuşağı, tv de ilk kez serisi gibi her aksama bir film koyarlar. Yayında yapımda emeği geçen herkese bu vesileyle tşk.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol