köpekten korkmak

comolloggo
nedeni şudur:
a:-süleyman abi şu drakuladan çok korkuyorum.
b:-drakula senin köpeen olsun bee
drakulanın köpek olması sonucu korkulacak bir varlığa dönüşmesi
(ben de pek inandırıcı bulamdım tabi)
falconslx
benim sahip oldugum en buyuk korkulardan biridir.bana sorsalar "sen silahlı bir adam tarafından mı yoksa bi kopek tarafından mı kovalanmak istersin" diye cevabim silahlı adamdır.bunun sebepleri vardır.ben kucukkene ufak bir fino sinsi sinsi gelip onumde havlamaya baslamıstır.o gun bugundur ben kopekten korkarım.kopek korkusunun bana tek ve gereksiz katkısı artık her kopegi 50 metreden sezebiliyorum.

(bkz: yılandan korkmam kopekten korktugum kadar)
faten
ülkemizde hırsızı ,gaspcısı kol gezerken ,tecavuzcusu ,teroristi elını kolunu sallaya sallaya gezerken ,köpek onların yanında melek gibi kalır ,korkulması gereken en son şeydir ..
melusine
sokakta kuduz aşısı yapılmayan bir sürü köpek olması nedeniyle sokaktaki bazı köpeklerden korkulması normal sayılabilecek ancak diğer köpeklerden de korkan insanlardın duyduğu anlamsız korku.
freak
karşılaşıldığında adam öldürüyorlar diye bağırıp okulun bütün güvenliğini ayağa kaldırmak gibi birşey olsa gerek.
xyclonb
hiç ummadığınız bir anda gelişen kovalamaca ile popoyu kaptırdıysanız acımasız köpeğin dişlerine ve bunu henüz ergenlik öncesi yaşadıysanız siz köpek korkusu ile büyürsünüz.
aello
çok korkunçtur. içgüdüsel olarak uzak durur insan.
günün birinde, dünyanın en masum, en tatlı görünen kangalına "ah ne şekersin sen yerim seni gel bakayım sevicem!!!" nidalarında yaklaştığınız köpeğin sağ gösterip sol yapması ile suratınıza atlatıp çenenizi falan bir canavarmışçasına ısırması sonucu kişide oluşan bozukluktur. pis hayvan.
rapunzelkibritsatar
sahip olana büyük ızdırap veren durum. aslında yapılması gereken tek şey, korktuğunu belli etmemektir. köpekler gerçekten korktuğunu anlıyor ve dalga geçiyor seninle. o yokmuş ve hiç korkmuyormuşsunuz gibi yanından geçip giderseniz, hiç umursamaz sizi.

oldu ki peşinize takıldı. yerden alacağınız bir taşı uzak bir bölgeye fırlatın. köpek taşın peşinden koşarken, ters istikamete koşun. taş bulamıyorsanız elinize ne gelirse onu atın. bu hayvanlardan korkmamama rağmen bir gün beni tenhada kıstırmışlar ve bir paket ıslak mendilimi yemişlerdi, bu taktik sayesinde.
ismettt
ya ben işte. sanki bütün köpekleri toplamışlar kıbrısa getirmişler gibi gecenin 4'ünde evime gitmek için birinin o yoldan gitmesini az beklemedim
selimpusat
kovalamaları sonrasındaki yaşamımda kendilerinden elimden geldiği kadar uzak durmuşumdur. hatta abim bu korkumu bildiği için bana köpek savar hediye etmişti. çok eğlenceli bi alet kedilere falan tutunca kaçıyorlardı. arkadaşlardan uyandığım için saklayarak taşırdım yanımda. hey gidi günler.
hmmmmmtmmcnm
yıllarca sahip olduğum korku. sonra bir gün hachiko'yu izledim. resmen köpeklere bakış açım değişti. artık köpek görünce sevmeden asla geçmiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol