confessions

comolloggo

- Yazar -

  1. toplam entry 115
  2. takipçi 1
  3. puan 46582

levisredwire

comolloggo
levis’ın red wire modelini tanıtmak amacıyla www.levisredwire.com adresinde yarışmsını da düzenlediği konsept.levis’ın bu modelinde ipod sahibi arkadaşlar ipodunu rahatlıkla cebinden yönlendirebiliyor.çakmak cebi gibi bir bölümü olan kotun içine yerleştirilen alet yıkanıncaya kadar orda kalacak şekilde tasarlanmış.
bu arada yarışmayı deneyecek arkadaşlara duyrulur :çok zor bi yarışma gerçekten müzik bilginizin çok gelişmiş olması lazım.özellikle de yabncı müzik konularında çıkan sorular bayaa kasıo duyrulur!

jackass

comolloggo
bir kaç türk salağın bir araya gelerek bu programı taklit edildiği görülmüştür.gerçekten de kendilerinin yaptıkları özentilikten başka bişey değildir.sonuç olarak her konuda yurttaşına sahip çıkan türk halkı bu ukala tiplere sahip çıkmayarak onların asıl olması gereken yere yani (bkz: cehennemin dibi) ne yollamışlardır.

dolmuş diyalogları

comolloggo
yer:kocaeli umuttepe-çarşı güzergahı
saat:10 mart 20.00
iki kadın umuttepeden dolmuşa binmiştir ve yoldan bir erkek arkadaşlarını alacaktır.fakaat erkek arkadaşını bulunduğu durağa gelinince arabada hiç boş yer yoktur.bunun üzerine kadın:
-şoför bey önden değil de arkadan alsanız orası daha geniş..!!bütün öğrenciler dumur.comolloggo kopmuş durumda ve herkesi bu olaydan haberdar etme çabasında..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol