cunta

0 /
oktuys
ordunun üst düzey yöneticilerinin, yönetime el koymak için biraraya geldiklerinde aldıkları isim.
kişisel not: bir omuz da ben veriyim dedim ukteci arkadaşlara. yine bekleriz efendim.
schumi
iktidarı askeri güce sahip bir grubun veya daha ziyade bir idareci subay grubunun elinde tuttuğu; bütün yürütme ve yasama faaliyetlerini bu grubun gerçekleştirdiği yönetim. askeri yönetim.
independence
bana mi oyle geldi yoksa bir cumleyi ölümüne mi uzatiyor bilemedim. hani ben olsam ayni cumleyi ayni manayi icererek 7 kelime oncesinde sonlandirirdim, anlam kaymasi da olmazdi.

misal;

#963103
elma sekeriiii
cümleleri uzatma konusundaki cümle cambazlığının yanısıra uzatma yaparken yaptığı ağızdan girip burun çıkma aktivitesini son derece uzatabilen...


ay bi bardak su getirin bana...

#963103
sipsi
açık bir ifadeyle söylemem gerekirse yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. cümlenin ortasına kadar iyi geliyorum, sonra bir anda her şey karışıyor. tekrar başa dönüyorum falan filan. azıcık daha halka hitap eder şekilde yazsın ama...
cunta
her zaman her alanda karşılaştığım "anlaşılama" sorununun aslında tarafımdan "anlatılamama" sorunu olduğunu anlamamı sağlayan bu ortamda, beni temsil edebilmek için yanyana gelmesi gereken dört harfin okunuşu.

benim her kategoride desteklediğim "estetik ve önem birlikteliğinin "en" zarfına ihtiyaç duymaması gerekliliği" burada da önemle karşılandığı için kendimi çok rahat hissetmem sağlanmıştı.

teşekkürlerime tanık olmanızı sağlayacak olan ise mükemmel yorumlarınızdır.
independence
"teşekkürlerime tanık olmanızı sağlayacak olan ise mükemmel yorumlarınızdır." buyurmu$ bir yazisinda, secde edicektim lan, $oyle bir titredim bir $eyler oldu bana, alnim ate$ gibi oldu en basitinden ne bileyim, kan dola$imim hizlandi ama ayni anda u$umeye ba$ladim.

urkuyorum.
rumuz pilis tiray egen
benden bile daha anlaşılmaz olduğu aşikar bir arkadaş.

sizlere selam ederken selamlarımı sunan siz ve diğer bütün arkadaşlarımın sizlerden daha öncekilerden bile daha öte de duran üç kişinin sevgisi ile büyüyorum.
epikuros
#963119
cümlelerinin uzun olmasının yanında, nickinin yalnız dört harfini okuyarak özet geçmeye de meyilli olduğu anlaşılan bir yazardır.
civeng
anlayana sivrisinek saz olduğundan mütevellit, anlamayana da davul ve zurnanın hatta vuvuzelanın bile az geleceği de filhakika besbelli aşikar ve açıktır ki bundan dolayı anlayanların anlamayanlara anlatabileceğini düşünerek ve anlamayanların da anlayanlara neyi anlamadıklarını soracağını varsayarak ben bilgi sözlüğü çok seviyorum. ney? ben mi? iyi geceler.
nickten yana sansim yok
anlaşılmanın, anlayan yahut anlamak isteyenin anlama kapasitesinin anlaşıldığı noktada anlama melekesinin yitirildiği yağmurlu bir günde istanbul sokaklarını anlamaya çalışırken bir martı sesi gelir ya ânîden... martı demişken... bu tavuk dönerlerde martı eti olduğu söyleniyor o doğru mu ya?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol