17 mart 2006 bilgi sözlük ekibi free zone istilası

0 /
independence
saat 23:00 itibari ile rock fm’de free zone programinin bilgi sozluk ekibi tarafindan basilmasi ile ba$layacak olan istila.gonul ister ki hemen teslim olsunlar, kan ve gozya$i olmasin.gerci can ucar’da da hemen teslim olacak goz yok gibi geldi bana ama dur bakalim.
yesil
hayırlısıyla müqüe kekelemeden jedi müqüeyi dövmeden yani kazasız belasız atlatılmasını ve harika geçeceğini düşündüğüm yayın günün için uygun görülen başlık.
faten
can ucar - sozluk fikri aklınıza nasıl geldi sayın independence ?
independence - şimdi ,şöyle...
can ucar - teşekkür ediyoruz sayın independence’ye ,sırada ki parca ...

saka bı yana nasıl gececegını cok merak ettıgım programdır ,umarım hakkımızda hayırlısı olur .
reddy
yayına katılacak olan sözlük ekibinin kendi aralarında atışmaları durumunda birbirlerine djden şarkı isteme yoluyla laf sokabilecekleri hede.örneğin:
indie:(ulan bu müqüe de yetti artık iyi ki bir iki iş yaptın sözlük için ha) ee can bey bi ricam olcak,acaba ibo’dan nankör kedi’yi çalar mısınız?
independence
kaptanin seyir defteri:

----------------------------*------------------
saat 22:00= elde bilgi sozluk flamasi once basin express yolu , e-6 ikitelli guzergahi trafige kesilecek ve rock fm binasinin onunde "olmeye olmeye olmeye geldik" $eklinde fanatik sloganlar atilacak.

saat 22:30= binanin onunde yapilan govde gosterisinin hemen ardindan binanin kapilarina dayanilacak, guvenlik gorevlileri etkisiz hale getirildikten sonra studyoya girilecek.

saat 22:50= can ucar ile kar$ila$ilara "ehehe bizi yayininiza konuk ederek bize vermi$ oldugunuz onur, gurur ve bilimum duygular anlatilmakla bitirilemez sayin ucar, ulusunuz buyuksunuz ne desek bo$!" $eklinde yav$akla$ilacak, yelkenler suya indirilerek kim ne derse o yapilacak.

saat 02:00= program biti$inde kicimiza baka baka geri donulecek.
my son is father
yayın sırasında konuşan indipendence ’ın söyleyeceği ve sadece bilgiçlerin anlayacağı gizli bir şifreyle istila başlayacaktır.
radyo başında kulağı rock fm ’de olan bilgiçler, bu çok gizli şifreyle, radyo başından kalkacak özel giysilerini giyip, rock fm binasının önüne gelecektir. özel giysiler, cia tarafından hazırlanmış özel kamuflelerden oluşacağından kimse bizi görmeyecek o kadar sessiz bağıracağız ki kimse bizi duymayacak ancak operasyon başaryla tamamlanacak, bilgi sözlüğün 3 atlısıyla taksime dönülecektir..
gizli şifre, ayşe tatile çıksın ’dır.. hasktir agzımdan kaçtı..
faten
can ucar - bugun programımızda pekkkk değerli,sanatcımız ,yani ress ,şai.. .. sizi konuk olarak alanın a.k.
pixie
"sene 2006, bizim jedimiz müqüe’müz angelus’umuz radyoda programa katılmışlardı da pek gurulanmıştık.. tabii o zaman ışınlanma yok, olsa tüm ahali olarak basardık yayın odasını..yaa yaa.." şeklinde yıllar sonra bilgi sözlük 17. nesil yazarları’na anlatacağımız mühim olay.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol