spss

carpediem
oldukça kullanışlı bir programdır. özellikle anket sonuçlarını değerlendirmede oldukça kolaylık sağlar. tez yazarken, bu programı bilmekte fayda vardır.
filojiston
sosyal bilimlerde veri analizlemede en kullanışlı program,farklı sürümleri vardır ama nedense çoğu yerde ilk sürüm olan spss10 tercih ediliyor.
aslında benim merak ettiğim, bu program yokken verilerin nasıl analiz edildiği
hele bir anova var akıllara zarar, nasıl kalkmış bu adamlar bunun altından bizden evvel?
laughter
anket sonuçlarını değerlendirmede kullanılan faydalı bir program. da mesleği bununla alakalı olan ve bu programla haşır neşir olmaktan mutluluk duyan insanlar için. eğer ki kıytırık bir dersin kıytırık bir ödeviyse ve size hadi bulun bu programı, kullanın, anketi değerlendirin ve rapor hazırlayın deniyorsa o programa hiç tahmin edemeyeceğiniz yaratıcılıkta küfürler saydırabilirsiniz. gerçekten. spss öl lütfen.
hmmmmmtmmcnm
ögrenmesi cok cok cok zor bir program. tam anlamıyla öğrendikten sonra ise büyük kolaylık. spss i bol bol karıştırın. karıştırarak deneye yanıla çözersiniz. araştırma projelerinde, veri analizinde tam bir kurtarıcı. ya da hepsini bosverin benim taktiği yapın. çevrenizde spss bilen bilmese bile öğrenmeye hevesli birkaç kişi olsun. projelerin araştırma kısmı sizin veri girişi onların olsun. bir output u var ki yorumlamak ömre bedel.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol