sevgiliyle telefonda tartışmak

31subat
çok feci telefon israfına sebep olmaktadır. ayrıca kaç kez tartıştığınızı da duvarda telefonun isabet ettiği yerlerden takip edebiliyorsunuz. pek tavsiye edilmez ama illa "tartışıcam ben hoheyt" diyecek olanlara da şiddetle evde bir kaç adet eski telefon bulundurmaları tavsiye edilir.
ithilquessir
telefonla sevgiliyle tartismak hic akil kari bir sey degildir. bir kere insanin gozunun onunde karsisindakinin tek bir lafiyla paramparca olabilecek camdan bir peri kizini tuttugunu unutmasi pek kolaydir. ikincisi telefonda vucut dili her ne kadar kullanilsa da karsi taraf bunu goremedigi icin, yanlis anlamalar, kavram kargasalari ve sebepsiz yukselen gerginlik olayin sacmaligina sacmalik katar.

isin en kotu tarafi ise telefonda yapilan tartismalarin bitememesidir. sevgililer tartistiklari zaman sarilmadan barisamazlar. soylediginiz iki sozcukle actiginiz yarayi parmaklarinizi ustune koymadan iyilestiremezsiniz. yarim kalan sayfalarla dolu bir roman patlar en sonunda icinizde.

altina imzanizi atar, gidersiniz.
firambogaz
avea, telsim gibi beleş hatlardan konuşuyorsanız çok sık başınıza gelir.konuşacak herşey bittiği halde nasıl olsa beleş diye devam edersiniz konuşmaya sonra da bir bakmışsınız kavga ediyorsunuz.ilişkilerin selameti açısından tavsiye etmem bu beleş hatları.kontürlü olsun,faturalı olsun,az olsun ama öz olsun...unutmayın ki fazla samimiyet maraz doğurur...
belkibirgunbiryerde
yüzyüze tartışıp da yarılmış kafa-gözlerle,kırılmış kol-bacaklarla ve hastane masraflarıyla uğraşmaktansa,daha tercih edilebilir olan eylem..ama kesinlikle aynı tadı vermez o da ayrı mevzuudur..
darklord
sevgili ile telefonda, evde, yolda, cafede heryerde tartışmak çok doğal ve normaldir. konunun ciddiyetine göre telefonda saatlerce de tartışmak normaldir işin içinde sevgili denilen çok önemli bir varlık söz konusudur. o nedenle sozlukte "benim sevgilim var telefonda da tartışıyom bayağı param gidiyo ben ettim siz etmeyin gibi" yaklaşımlara da gerek yoktur. sevgilisi olanları allah sevdiğine bağışlasındır.
pistazie
cok uzadıgı taktirde bi tarafın digerinin yuzune telefonu kapamsıyla sonuclanması kacınılmazdır.hersey daha cok b.ka sarar.sakız gibi uzadıkca uzar belki yuz yuze konuslsa 10 dk da biticek olan tartısma ısın ıcıne trıplerın gırmesıyle de gunler surebılır.
pipolarbozuk
uzay boşluğuna yayılarak bükülecek konuşmadır. gereksizdir. insan karşındakinin mimikleri olmaksızın nasıl kavga edilebilir.
sonu sevişmeye bağlanmayan kavgaları sevmem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol